CELEBRITIES

Tom Hanks- Rita Wilson: "Θα κάνουμε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό μετά από όσους το έχουν πρώτοι ανάγκη"


The Jennettes

23 Δεκεμβρίου 2020

Tom Hanks- Rita Wilson: "Θα κάνουμε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό μετά από όσους το έχουν πρώτοι ανάγκη"

Ο Tom Hanks και η Rita Wilson ανυπομονούν να κάνουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό αλλά θα περιμένουν τη σειρά τους, όπως έσπευσε να ξεκαθαρίσει ο διάσημος ηθοποιός τη Δευτέρα σε επεισόδιο του Today. Ο ίδιος μίλησε για τα σχέδιά του με τη σύζυγό του καθώς οι δυο τους σκοπεύουν να εμβολιαστούν έπειτα από περίπου εννέα μήνες αφότου είχαν βρεθεί θετικοί στον ιό όσο βρίσκονταν στην Αυστραλία.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο 64χρονος Hanks, "Θα κάνουμε το εμβόλιο μετά από εκείνους που το έχουν πραγματική ανάγκη". Μάλιστα, όπως περιέγραψε για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό, "Ήταν δέκα πολύ δύσκολες ημέρες". 

Ο ηθοποιός επίσης, τόνισε ότι εκείνος και η Rita Wilson φροντίζουν καθημερινά, να τηρούν με ευλάβεια όλα τα μέτρα προστασίας ενώ φορούν συνέχεια τις μάσκες προστασίας. Όταν ρωτήθηκε εάν σκοπεύουν μάλιστα, να εμβολιαστούν δημοσίως, ο ηθοποιός απάντησε πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί χωρίς κανέναν δισταγμό. Για την περιπέτεια του ίδιου και της συζύγου του με τον κορωνοϊό, o Hanks είχε μιλήσει και παλαιότερα, αποκαλύπτοντας συγκλονιστικές λεπτομέρειες. Ο 64χρονος ηθοποιός είπε μάλιστα, ότι είχε διαφορετικά συμπτώματα από την σύζυγό του.

Ο Hanks τότε είχε περιγράψει πως άρχισε να αισθάνεται περίεργα, επιστρέφοντας μια ημέρα από τα γυρίσματα και η Rita είχε πονοκέφαλο. Στη συνέχεια, η γυναίκα του ανέβασε υψηλό πυρετό, είχε τρομερούς πονοκεφάλους και είχε χάσει την αίσθηση της γεύσης και της όσφρησης ενώ παράλληλα είχε τρομερή εξάντληση. Ο ίδιος χρειάστηκε 8 ημέρες για να αναρρώσει και όλες αυτές τις ημέρες αισθανόταν τα κόκαλά του «σαν να ήταν από χαρτί». «Κάθε φορά που προσπαθούσα να κινηθώ, ένιωθα ότι κάποια από τα κόκαλά μου έσπαγαν».

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.