CELEBRITIES

Η Sharon Stone ξορκίζει τo 2020 με ένα λυτρωτικό post στο Instagram


The Jennettes

28 Δεκεμβρίου 2020

Η Sharon Stone ξορκίζει τo 2020 με ένα λυτρωτικό post στο Instagram

Τη στιγμή που οι περισσότεροι celebrities ανεβάζουν αυτές τις ημέρες στο Instagram τρυφερές οικογενειακές τους στιγμές, η Sharon Stone είχε μια διαφορετική ιδέα για να ευχηθεί για τα Χριστούγεννα! Η star ανέβασε ένα λυτρωτικό post στον προσωπικό της λογαριασμό, με το οποίο οι περισσότεροι ταυτιζόμαστε! 

Θέλοντας να αποχαιρετήσει το 2020 με τον δικό της μοναδικό τρόπο, η Stone περπατάει ανάμεσα σε σπασμένες χριστουγεννιάτικες μπάλες που υπάρχουν στο πάτωμα, δίνοντάς τους τη χαριστική βολή με τις ψηλοτάκουνά της. Η συγκεκριμένη εικόνα είναι ο καλύτερος συμβολισμός των όσων περάσαμε μέσα στη χρονιά που φεύγει, κι ο πιο ανακουφιστικός τρόπος για να ξορκίσουμε το 2020.

Οι ξαφνικές απώλειες διασημοτήτων, όπως του Kobe Bryant, η πανδημία σε συνδυασμό με το lockdown, οι ασθενείς που επιβίωσαν ή δεν τα κατάφεραν από την άνιση μάχη τους με τον αόρατο εχθρό, οι προκλήσεις των εργαζομένων της πρώτης γραμμής είναι μόνο μερικοί από τους τίτλους που θα μπορούσαμε να δώσουμε ως περιγραφή δίπλα από τη χρονιά που έχει ακόμη 3 ημέρες ζωής. 

Φυσικά, οι θαυμαστές της 62χρονης star εστίασαν παράλληλα, στα καλλίγραμμα πόδια της! Η Sharon Stone είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές stars του Hollywood ενώ έχει καταφέρει να γράψει ιστορία με τον ρόλο της στην ταινία Basic Instict κα τη σκηνή με το εμβληματικό σταυροπόδι! Μέχρι σήμερα, η star παραμένει το ίδιο σαγηνευτική και αποδεικνύει ότι μια γυναίκα μπορεί να θεωρείται παγκόσμιο sex symbol ακόμα και στην έκτη δεκαετία της ζωής της!

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.