CELEBRITIES

Η οικογενειακή φωτογραφία των Beckham για τα Χριστούγεννα που έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες


The Jennettes

28 Δεκεμβρίου 2020

Η οικογενειακή φωτογραφία των Beckham για τα Χριστούγεννα που έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες

Τις ημέρες των Χριστουγέννων, οι celebrities ανεβάζουν στιγμιότυπα από τις πιο τρυφερές οικογενειακές τους στιγμές, βάζοντάς μας περισσότερο στο κλίμα των γιορτών. Η οικογένεια Beckham είναι μία από τις οικογένειες που λατρεύει το κοινό και ό,τι ανεβάζει, γίνεται αμέσως viral. 

Ανήμερα των Χριστουγέννων, η Victoria και ο David Beckham ανέβασαν στο Instagram ένα γλυκό post με όλα τα μέλη της οικογένειας. «Καλά Χριστούγεννα σε όλους! Σας στέλνουμε πολλή αγάπη. Ο χρόνος που περνάμε με την οικογένειά μας είναι τόσο πολύτιμος. Φιλιά», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας η Victoria ενώ όλοι τους φορούν ασορτί πιτζάμες με τον David να ξεχωρίζει, φορώντας τον σκούφο του Άγιου Βασίλη.

Τις δικές του ευχές για όμορφα Χριστούγεννα έδωσε και ο πρώην ποδοσφαιριστής, «Υπέροχες στιγμές μαζί ως οικογένεια. Καλά Χριστούγεννα σε όλους» ενώ από τη λήψη έλειπε μόνο η αρραβωνιαστικιά του μεγαλύτερου γιου τους, Brooklyn, η οποία ευχήθηκε στους Beckham με τα παρακάτω λόγια. Όπως έγραψε η Nicola Peltz, «Σας αγαπάω όλους πολύ. Καλά Χριστούγεννα».

Η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο David Beckham κατάφερε να γίνει viral μέσα σε λίγες ώρες αφού πλησιάζει τα 2,5 εκατομμύρια likes! 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS