ΣΤΙΛ

Το εκθαμβωτικό look της Jennifer Lopez για τα Χριστούγεννα που θύμισε τη λάμψη του παλιού Hollywood


The Jennettes

27 Δεκεμβρίου 2020

Το εκθαμβωτικό look της Jennifer Lopez για τα Χριστούγεννα που θύμισε τη λάμψη του παλιού Hollywood

Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να μην μπορέσαμε να κάνουμε τις πιο λαμπερές και εντυπωσιακές μας εμφανίσεις, αλλά οι περισσότερες celebrities βρήκαν τον τρόπο για να μας εμπνεύσουν με τα πιο γιορτινά σύνολα ακόμη και μέσα στην καραντίνα. Η Jennifer Lopez που δεν αποτυγχάνει σχεδόν ποτέ να ξεχωρίζει, ειδικά στις γιορτές, θα λέγαμε πως έκανε την πιο ωραία εμφάνιση των Χριστουγέννων. 

Η star επέλεξε να φορέσει ένα εκθαμβωτικό κόκκινο φόρεμα την παραμονή των Χριστουγέννων, που μας θύμισε έντονα κάτι από την αίγλη του παλιού Hollywood. Η Lopez ευχήθηκε να περάσει όλος ο κόσμος όμορφα αυτά τα Χριστούγεννα ενώ παράλληλα, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το γυναικείο φύλο. 

Την ξεχωριστή δημιουργία έχει σχεδιάσει ο Rocky Gathercole ενώ ο στυλίστας της, Rob Zangardi, μοιράστηκε στο Instagram όλες τις λεπτομέρειες πίσω από το γιορτινό αυτό look. Η Jennifer Lopez ολοκλήρωσε την υπέροχη αυτή εμφάνιση με κυματιστά μαλλιά, αλλά και φορώντας μακριά διαμαντένια σκουλαρίκια. Την παράσταση έκλεψε φυσικά, και το λευκό μανικιούρ, με το οποίο επέλεξε να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα. 

Το συνολικό look της star θα μπορούσε να είναι υποψήφιο για το κόκκινο χαλί αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μας εντυπωσιάζει φέτος με την εμφάνισή της. Μέσα στο 2020 χάρισε στο κοινό πολλές τέτοιες στιγμές, αποδεικνύοντας πως όσο μεγαλώνει, η ίδια παραμένει ξεχωριστή και γίνεται όλο και πιο σαγηνευτική. 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.