CELEBRITIES

H Kim Kardashian έκανε ρεβεγιόν με ένα ένα six pack... φόρεμα


Μάρθα Κουμπάνη

27 Δεκεμβρίου 2020

H Kim Kardashian έκανε ρεβεγιόν με ένα ένα six pack... φόρεμα

H  Kim Kardashian τράβηξε για μία ακόμα φορά όλα τα βλέμματα, με την τολμηρή της εμφάνιση. Αυτή τη φορά η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας το πέτυχε χωρίς πολλή προσπάθεια και χωρίς να καταφύγει σε κάποια αποκαλυπτική πόζα.

Aντίθετα εντυπωσίασε με το πρωτότυπο φόρεμα που επέλεξε για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων. Πρόκειται για ένα φόρεμα σε πράσινες αποχρώσεις με ένα βαθύ σκίσιμο και δερμάτινο bodice που σχημάτιζε six pack στο μπροστινό μέρος. To συνδύασε με υπερμεγέθη και statement σκουλαρίκια που ήταν διακοσμημένα με περίτεχνα φίδια. Τόσο η εκκεντρική δημιουργία όσο και τα κοσμήματα είχαν την υπογραφή του Daniel Roseberry του οίκου Sciaparelli .

Η 40χρονη star δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram, αλλά και ένα βίντεο, στο οποίο έγραφε «τελικά απέκτησα τους κοιλιακούς που ήθελα». Η εμφάνισή της ήταν εμπνευσμένη από τον The Grinch, τον παιδικό ήρωα που θέλει να κλέψει τα Χριστούγεννα. Το μακιγιάζ της ήταν σε φυσικούς τόνους, όμως τα μαλλιά της ήταν το απόλυτο hair goal με πολύ μακριά πλεξούδα.

 

 

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια τέτοια πανοπλία αφού τον περασμένο Ιανουάριο η Gwyneth Paltrow πόζαρε στο εξώφυλλο της αμερικανικής έκδοσης του περιοδικού Harper’s Bazaar, φορώντας μια ροζ- φούξια πανοπλία Τom Ford που κάλυπτε τον θώρακά της με glossy λάμψη. Στη συνέχεια, η νεαρή Zendaya φόρεσε την ίδια πανοπλία, στα ετήσια βραβεία «Critics’ Choice Awards» 2020 και εντυπωσίασε, ενώ όλοι συζητούσαν για αυτό που επέλεξε να φορέσει. 

Με ρίζες πίσω στα 80's, πανοπλίες των Yves Saint Laurent, Mugler και Issey Miyake φορέθηκαν από τη θρυλική μούσα του Andy Warhol, την τραγουδίστρια και super model, Grace Jones

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.