CELEBRITIES

H Emma Roberts μόλις γέννησε το πρώτο της παιδί


The Jennettes

29 Δεκεμβρίου 2020

H Emma Roberts μόλις γέννησε το πρώτο της παιδί

H Emma Roberts φαίνεται πως πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς μόλις έγινε μαμά στο πρώτο της παιδί! H Αμερικανίδα star απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι με τον σύντροφό της, Garrett Hedlund ενώ σύμφωνα με ξένες πηγές, το μωρό ήρθε στον κόσμο σε νοσοκομείο του Los Angeles την Κυριακή, στις 27 Δεκεμβρίου.

Το μωρό ονομάζεται ήδη Rhodes σύμφωνα με πηγή του TMZ ενώ το ζευγάρι κοντά του απολαμβάνει στιγμές οικογενειακής γαλήνης και ευτυχίας. Η Roberts δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη τα χαρμόσυνα νέα! Η ίδια είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της τον Αύγουστο όπου τότε είχε αποκαλύψει και το φύλο του μωρού της.

Πριν περίπου έναν μήνα, η Emma Roberts είχε μιλήσει σε συνέντευξη για το όνειρό της να γίνει μητέρα και για τον δύσκολο αγώνα της μέχρι να μείνει έγκυος. Όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: "Από τότε που ήμουν μικρή, ήθελα να γίνω μαμά και να αποκτήσω οικογένεια. Παρακαλούσα τη μαμά μου να αποκτήσει κι άλλο μωρό. Την ημέρα, που έφερε την αδερφή μου στο σπίτι από το νοσοκομείο, θυμάμαι ότι την κράτησα, ήθελα να την ντύσω και να παίξω μαζί της".

Όπως είχε τονίσει μάλιστα, στην εφηβεία της έλεγε: “Μέχρι τα 24 μου, θα είμαι παντρεμένη με παιδιά". Σύμφωνα με εκείνη όμως, η απόκτηση οικογένειας δεν είναι πάντα εύκολο ζήτημα όταν αφιερώνεις τόσο χρόνο σε άλλες υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.