CELEBRITIES

Catherine Zeta Jones- Michael Douglas: Η φωτογραφία για τα 20 χρόνια γάμου που αποδεικνύει τον έρωτά τους


The Jennettes

7 Ιανουαρίου 2021

Catherine Zeta Jones- Michael Douglas: Η φωτογραφία για τα 20 χρόνια γάμου που αποδεικνύει τον έρωτά τους

H Catherine Zeta- Jones και ο Michael Douglas φαίνεται πως είναι από εκείνα τα ζευγάρια του Hollywood που διατηρούν άσβεστη τη φλόγα του έρωτά τους όσα χρόνια κι αν περάσουν. Το ζωντανό πάθος τους παραμένει το ίδιο έπειτα από είκοσι χρόνια γάμου και αυτό αποδεικνύεται από τη φωτογραφία που ανέβασε η 51χρονη ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή την επέτειό τους. 

Η Catherine Zeta- Jones δίνει ένα τρυφερό φιλί στον 76χρονο σύζυγό της ενώ οι δυο τους βρίσκονται στη θάλασσα. Η γλώσσα του σώματος μαρτυρά ότι το ζευγάρι είναι ακόμη ερωτευμένο καθώς βλέπουμε πως κατά τη διάρκεια του φιλιού, η Jones κρατάει σφιχτά το πρόσωπο του συζύγου της. Όπως έγραψε η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας: 

«"Δεν μπορώ να εκφράσω πιο τρυφερό σημάδι αγάπης, από αυτό το φιλί", William Shakespeare».

Η Catherine Zeta-Jones γνώρισε τον Michael Douglas στο Deauville Film Festival στη Γαλλία το καλοκαίρι του 1998 ενώ οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού μισό χρόνο αργότερα, παρόλο που ο Douglas ήταν ακόμη παντρεμένος με την πρώην σύζυγό του. Αρραβωνιάστηκαν στις 31 Δεκεμβρίου 1999 και παντρεύτηκαν στο Plaza Hotel της Νέας Υόρκης στις 18 Νοεμβρίου 2000, λίγες μόνο εβδομάδες αφότου είχε βγει το διαζύγιο του Douglas.

Η διάσημη ηθοποιός έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή της ότι όταν τη γνώρισε ο Douglas, της είπε πως θέλει να γίνει ο πατέρας των παιδιών της! Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Dylan και την Carys, και παρά τις δυσκολίες που έχει συναντήσει μέχρι σήμερα, φαίνεται να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ! 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.