CELEBRITIES

O πρωταγωνιστής του Bridgerton, Regé-Jean Page είναι ο νέος περιζήτητος γόης του Hollywood


The Jennettes

8 Ιανουαρίου 2021

O πρωταγωνιστής του Bridgerton, Regé-Jean Page είναι ο νέος περιζήτητος γόης του Hollywood

Πάντα μας άρεσε να παρακολουθούμε σειρές. Όμως, με την πανδημία και το lockdown περνάμε περισσότερο χρόνο από ποτέ στο σπίτι και το Netflix έχει γίνει η καλύτερη μας παρέα. Το 2020 έσπασε πολλά ρεκόρ. Μετά το “Emily In Paris” και το “The Queen’s Gambit”, η νέα εμμονή των χρηστών φαίνεται πως είναι το “Bridgerton”.

Ο Δούκας του Hasting, Simon Basset, περιζήτητος εργένης, που περιφρονεί τον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας, κάνει συμφωνία με την Daphne Bridgerton και υποκρίνονται ότι έχουν σχέση για να πάψουν να τους πιέζουν. Με τον καιρό όμως, αναπτύσσουν μεταξύ τους, συναισθήματα.

Τις εντυπώσεις ωστόσο, έχει ήδη κερδίσει ο γοητευτικός 30χρονος πρωταγωνιστής, Regé-Jean Page.

Ο Regé-Jean Page γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1990 αλλά πέρασε μέρος της παιδικής του ηλικίας στη Ζιμπάμπουε. Τότε ήταν που κατάλαβε ότι του αρέσει η υποκριτική και επιστρέφοντας στο Λονδίνο, μπήκε στο National Youth Theatre, ενώ αργότερα αποφοίτησε από το Drama Centre London. Όπως έχει δηλώσει, ξεκίνησε να δουλεύει από μικρός γιατί ήθελε πολύ να αγοράσει ένα Gameboy.

Έχει συμμετάσχει στις σειρές “Casualty”, “Fresh Meat”, “Roots” και “For the People” αλλά και στην τελευταία Harry Potter ταινία καθώς και στη φρέσκια “Sylvie’s Love” στο Amazon Prime, ενώ το όνομά του φιγουράρει ανάμεσα στους υποψήφιους για τον ρόλο του επόμενου James Bond.

Εκτός όμως από όμορφος και πολύ ταλαντούχος, είναι εδώ για να μεταδώσει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα, αυτό της δίκαιης εκπροσώπησης των μαύρων, λέγοντας: «Βλέπουμε μόνο λευκούς ανθρώπους να χαμογελούν και να είναι χαρούμενοι. Ξέρεις κάτι; Κι εμείς ξέρουμε να χαιρόμαστε, να παντρευόμαστε και να είμαστε glamorous. Η ζωή μας δεν είναι μόνο δράμα».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.