CELEBRITIES

Η Katy Perry ευχήθηκε στον Orlando Bloom για τα γενέθλιά του με τις πιο τρυφερές αδημοσίευτες στιγμές τους


The Jennettes

13 Ιανουαρίου 2021

Η Katy Perry ευχήθηκε στον Orlando Bloom για τα γενέθλιά του με τις πιο τρυφερές αδημοσίευτες στιγμές τους

Η Katy Perry μοιράστηκε την αγάπη της για τον Orlando Bloom στα γενέθλιά του! Η 36χρονη τραγουδίστρια και κριτής του American Idol ευχήθηκε στον σύντροφό και πατέρα της κόρης της με μια σειρά από αδημοσίευτες, κοινές τους φωτογραφίες.

Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής στους Πειρατές της Καραϊβικής έγινε 44 ετών κι έτσι η Katy Perry του έστειλε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram το πιο γλυκό μήνυμα. «Ευτυχισμένα 44 στην αγάπη μου, ένας λαμπρός πατέρας της Dove μου και ένας καθρέφτης που βλέπει και αντανακλά αυτό που δεν μπορώ ακόμα να δω...», έγραψε η Katy.

Η Katy και ο Ορλάντο είναι μαζί από το 2016 ενώ αρραβωνιάστηκαν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2019. Υποδέχτηκαν την κόρη τους, Daisy Dove πριν από τέσσερις μήνες στις 26 Αυγούστου 2020.


Όπως έχει εξομολογηθεί η star για την ψυχική της υγεία, αλλά και για τη σχέση της με τον Orlando Bloom, η οποία είχε περάσει από διάφορα στάδια: "Έχω κάνει θεραπείες, έχω περάσει από τη διαδικασία Hoffman, έχω κάνει φυτική ιατρική. Και έχω έναν σύντροφο, ο οποίος αναζητά κι εκείνος τις ισορροπίες", προσθέτει η Perry. "Ο Orlando είναι η άγκυρα που με κρατάει στη γη και είναι πολύ αληθινός, δεν είναι οπαδός της Katy Perry, αλλά της πραγματικής Katheryn Hudson".

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.