CELEBRITIES

O Brad Pitt είναι ο ορισμός του bon viveur στη διαφήμιση του δικού του κρασιού


The Jennettes

15 Ιανουαρίου 2021

O Brad Pitt είναι ο ορισμός του bon viveur στη διαφήμιση του δικού του κρασιού

Πιθανόν να το θυμάστε πως ο Brad Pitt και η Angelina Jolie όσο ήταν παντρεμένοι, δημιούργησαν την εταιρεία Miraval μετά την αγορά ενός γαλλικού αμπελώνα το 2012. Ο 57χρονος γοητευτικός ηθοποιός πρωταγωνιστεί σήμερα στη νέα διαφημιστική καμπάνια του ροζέ κρασιού της Miraval, που όπως λέει "αιχμαλωτίζει το πνεύμα της Ριβιέρα".

Βλέπουμε τον Pitt να ποζάρει ξαπλωμένος δίπλα στην πισίνα στο Los Angeles. Φορά ένα πλεκτό, γυαλιά και καπέλο καθώς απολαμβάνει τον ήλιο της Καλιφόρνια. H ασπρόμαυρη φωτογραφία που τραβήχτηκε από τον Lachlan Bailey, ωστόσο δεν είναι καινούρια.

Μπορεί να μας καλεί να «παραδοθούμε στον πειρασμό της αχτίδων του φωτός κάθε φορά που βρισκόμαστε στον κόσμο», όπως μεταδίδει το σχετικό δελτίο τύπου, όμως η εικόνα τραβήχτηκε για λογαριασμό του περιοδικού GQ τον Σεπτέμβριο του 2019, το οποίο φιλοξένησε στις σελίδες του τον πασίγνωστο star.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS