CELEBRITIES

Το κομψό look της Lady Gaga στο Καπιτώλιο και ο συμβολισμός πίσω από την εμφάνισή της


The Jennettes

20 Ιανουαρίου 2021

Το κομψό look της Lady Gaga στο Καπιτώλιο και ο συμβολισμός πίσω από την εμφάνισή της

Η Lady Gaga ετοιμάζεται για την ορκωμοσία του Προέδρου Joe Biden, και όπως μας ενημέρωσε μέσα από το προφίλ της στο Instagram έφτασε με ασφάλεια στην Ουάσινγκτον ενώ είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό για αυτή την τόση ιδιαίτερη ορκωμοσία για την Αμερική.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, η pop star θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο και πριν τις πρόβες ποζάρει στο Καπιτώλιο με μια πολύ κομψή εμφάνιση. Η ίδια φοράει ένα λευκό φόρεμα με κάπα, από τον οίκο Givenchy. Η Gaga ολοκλήρωσε το look της με ένα chic hair look, και φυσικά μια μάσκα σε λευκή απόχρωση για να ταιριάζει με το συνολικό στιλ. Το λευκό συμβολίζει την αλλαγή, τη αισιοδοξία και ειρήνη.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε:

"Προσεύχομαι αύριο να είναι μια μέρα ειρήνης για όλους τους Αμερικανούς. Μια μέρα αγάπης, όχι μίσους. Μια μέρα για αποδοχή, όχι φόβο. Μια μέρα για να ονειρευόμαστε τη μελλοντική μας χαρά ως χώρα. Ένα όνειρο που δεν είναι βίαιο, ένα όνειρο που παρέχει ασφάλεια στις ψυχές μας. Αγάπη, από το Καπιτώλιο".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.