CELEBRITIES

Jessica Biel: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του Justin Timberlake


The Jennettes

1 Φεβρουαρίου 2021

Jessica Biel: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του Justin Timberlake

Η Jessica Biel ευχήθηκε στον άντρα της, Justin Timberlake, για τα 40 του χρόνια, με μία τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H 38χρονη ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύζυγό της Justin Timberlake, ο οποίος φαίνεται να φοράει ένα στέμμα και να βρίσκεται μπροστά σε μια τούρτα από pancakes, γιορτάζοντας παρέα αυτήν την σημαντική στιγμή στη ζωή του διάσημου τραγουδιστή και ηθοποιού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

«Δεν υπάρχει κανένας με τον οποίο να διασκεδάζω, να γελάω περισσότερο, να νιώθω πιο βαθιά και να έχω περισσότερη ιστορία. Σήμερα τιμώ εσένα, μωρό μου. Και σου εύχομαι να έχεις το πιο δημιουργικό και γεμάτο έτος μέχρι σήμερα. Χαρούμενα 40, αγάπη μου», έγραψε η Jesica Biel.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2012 και υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδί το 2015, ενώ πρόσφατα ανακοίνωσαν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους.

Η ανάρτηση της Biel στο Instagram έρχεται δύο εβδομάδες μετά την επίσημη επιβεβαίωση του ηθοποιού ότι αυτός και η σύζυγός του καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους το 2020.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Έκανε την αποκάλυψη κατά τη διάρκεια εμφάνισης στο The Ellen DeGeneres Show στις 17 Ιανουαρίου, λέγοντας στον οικοδεσπότη της εκπομπής:

«Είναι φοβερός και τόσο χαριτωμένος. Κανείς δεν κοιμάται. Όλοι είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Ο Silas είναι ενθουσιασμένος. Αυτή τη στιγμή, του αρέσει πολύ», είπε στην Ellen DeGeneres για την αντίδραση του 5χρονου γιου του στο να είναι μεγάλος αδελφός.

Ενώ πρόσθεσε: «Αλλά, ξέρετε, ο Phineas δεν μπορεί να περπατήσει ακόμα ή να τον κυνηγήσει, οπότε, δεν ξέρω, θα δούμε τι θα συμβεί».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.