CELEBRITIES

Η απίστευτη ομοιότητα της Kaia Gerber με τη μαμά της σε μια φωτογραφία


The Jennettes

21 Φεβρουαρίου 2021

Η απίστευτη ομοιότητα της Kaia Gerber με τη μαμά της σε μια φωτογραφία

Είναι πια γνωστό ότι όσο μεγαλώνει η κόρη της Cindy Crawford μοιάζει όλο και περισσότερο στη διάσημη μαμά της. Η Kaia Gerber, καρπός του έρωτα του supermodel με τον επιχειρηματία και πρώην μοντέλο Rande Gerber, επέλεξε να ενισχύσει την εντύπωση μας αυτή με μία φωτογραφία της μαμάς της από το παρελθόν και να της ευχηθεί χρόνια πολλά για τα 55α γενέθλια της.

Στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ανέβασε μία casual φωτογραφία της Cindy Crawford, που δεν είχαμε ξαναδεί και έγραψε στην λεζάντα, «Χρόνια πολλά στην όμορφη μαμά μου❤️ στο άτομο που με κάνει πάντα να είμαι η δεύτερη λήψη, τη γυναίκα που γίνεται πιο όμορφη κάθε χρόνο, και τη μητέρα που μπορώ να ελπίζω να είμαι μια μέρα να είμαι σαν κι αυτή… @ cindycrawford σ 'αγαπώ».


Με αυτό το πολύ γλυκό μήνυμα η Kaia έστειλε διαδικτυακά τις ευχές της και μας έδειξε το πόσο πολύ μοιάζει στην μαμά της αλλά και πόσο το απολαμβάνει αυτό. Στα σχόλια από κάτω ανέφερε επίσης πως είναι «super mom», η δίδυμη της στο στιλ και ακόμα πιο όμορφη εσωτερικά.


Το μοντέλο όμως, που τον τελευταίο καιρό ακολουθεί πολύ επιτυχημένα τα βήματα της Crawford στον χώρο της μόδας, δεν ήταν το μόνο που επέλεξε αυτόν τον τρόπο για να της ευχηθεί. Το ίδιο έκανε και ο μπαμπάς της, Rande Gerber,  ο οποίος ανέβασε στο Instagram μία πολύ κοντινή φωτογραφία της συζύγου του από κάποια φωτογράφηση και έγραψε, «Χρόνια πολλά όμορφη!».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.