CELEBRITIES

Dolly Parton: Έκανε το εμβόλιο κατά της Covid-19


The Jennettes

3 Μαρτίου 2021

Dolly Parton: Έκανε το εμβόλιο κατά της Covid-19
Η θρυλική τραγουδίστρια της country μουσικής, Dolly Parton, έλαβε την δόση του εμβολίου κατά της COVID-19 και το μοιράστηκε με ένα βίντεο.

Την Τρίτη, η θρυλική τραγουδίστρια της country μουσικής, Dolly Parton, έλαβε την δόση του εμβολίου κατά της COVID-19 και το μοιράστηκε με ένα βίντεο.

Φορώντας την τέλεια navy μπλε μπλούζα, δημοσίευσε ένα βίντεο με τον εαυτό της να λαμβάνει το εμβόλιο της εταιρίας Moderna, την οποία βοήθησε στη χρηματοδότηση. Η Parton, 75 ετών, ενθάρρυνε επίσης άλλους να κάνουν το εμβόλιο.

«Επιτέλους θα κάνω το εμβόλιο μου. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη. Περιμένω εδώ και λίγο καιρό, είμαι αρκετά μεγάλη και αρκετά έξυπνη για να το κάνω. Και θέλω να πω σε όλους ότι πρέπει να βγείτε εκεί και να το κάνετε επίσης», είπε στο βίντεο, καθώς τραγούδησε το τραγούδι της «Jolene» με διασκευασμένους στίχους που αφορούν το εμβόλιο.

«Προσπαθώ να είμαι αστεία τώρα, αλλά είμαι εντελώς σοβαρή για το εμβόλιο», είπε η Parton. «Νομίζω ότι όλοι θέλουμε να επιστρέψουμε στο φυσιολογικό, ό, τι κι αν είναι. Αλλά ούτως ή άλλως, απλώς ήθελα να ενθαρρύνω τον σκοπό όλων γιατί, όσο πιο γρήγορα νιώθουμε καλύτερα, τόσο πιο γρήγορα θα επιστρέψουμε στο φυσιολογικό».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton)

«Θέλω απλώς να πω σε όλους σας δειλούς εκεί έξω: Μην είσαι τόσο κότες. Βγείτε εκεί έξω και πάρτε τη δόση!», ολοκλήρωσε.

Και στις δύο δημοσιεύσεις βίντεο και φωτογραφιών, η λεζάντα έγραφε «Η Dolly παίρνει μια δόση του δικού της φαρμάκου», αναφερόμενη στο γεγονός ότι βοήθησε στη χρηματοδότηση του εμβολίου Moderna με δωρεά 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Νωρίτερα τον περασμένο μήνα, η τραγουδίστρια είπε στο Associated Press ότι δεν είχε κάνει ακόμη το εμβόλιο και ήθελε να περιμένει τη σειρά της.

«Θα περιμένω μέχρι να το κάνουν αρκετοί άνθρωποι. Δεν θέλω να μοιάζει λες και "πήδηξα" τη γραμμή μόνο και μόνο επειδή δωρίζω χρήματα», δήλωσε η 75χρονη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton)

«Είμαι στην ηλικία όπου θα μπορούσα να το κάνω νόμιμα την περασμένη εβδομάδα που έγινα 75. Θα το έκανα στα γενέθλιά μου, αλλά σκέφτηκα, "μην το κάνεις αυτό, θα μοιάζεις λες και δίνεις μια παράσταση».

Μίλησε επίσης σχετικά με τη δωρεά χρημάτων για τη χρηματοδότηση του εμβολίου στο Πανεπιστήμιο Vanderbilt.

«Ακολουθώ την καρδιά μου. Είμαι πρόσωπο με πίστη και προσεύχομαι όλη την ώρα ότι ο Θεός θα με οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση και θα με ενημερώσει τι να κάνω. Όταν η πανδημία πρωτοεμφανίστηκε, αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη, ότι πρέπει να κάνω κάτι για να προσπαθήσω να βρω έναν εμβολιασμό», είπε.

«Μόλις έκανα κάποια έρευνα με τους εργαζόμενους στο Vanderbilt, οι οποίοι είναι υπέροχοι άνθρωποι, απλώς ρώτησα αν μπορούσα να δωρίσω ένα εκατομμύριο δολάρια στην έρευνα για το εμβόλιο».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.