CELEBRITIES

Barack Obama: Αυτή είναι η αγαπημένη playlist που ακούει στο ντους


The Jennettes

5 Μαρτίου 2021

obama.jpg

Ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama, έχει τη δική του αγαπημένη playlist και μάλιστα την απολαμβάνει στο ντους του! Όπως δήλωσε σε συνέντυξή του στο podcast του «Renegades: Born in the USA», έχει την τάση να τραγουδά και το αγαπημένο του μέρος δεν είναι άλλο από το μπάνιο του.

Χαρακτηριστικά είπε: «Τραγουδάω στο ντους, τραγουδάω έξω από το ντους. Δεν ντρέπομαι να τραγουδάω». «Οι κόρες μου και η σύζυγός μου μερικές φορές με κοιτούν με αποδοκιμασία» είπε ακόμη κάνοντας χιούμορ και θέλοντας να δείξει πόσο λατρεύει να τραγουδάει μόνος του. Μάλιστα για να υποστηρίξει τη συνήθεια του να τραγουδάει στο ντους, ο πρώην Πρόεδρος κοινοποίησε τη λίστα με 44 τραγούδια  στο Spotify.

Έχει συμπεριλάβει εκλεκτικές επιλογές τραγουδιών και εννέα τραγούδια του Σπρίνγκστιν, συμπεριλαμβανομένων τόσο της έκδοσης στούντιο όσο και μιας ζωντανής ηχογράφησης του «Born in the USA».

Στη λίστα περιλαμβάνονται  επιτυχίες των Fleetwood Mac, The Beatles, Bats for Lashes, Public Enemy, The Pointer Sisters, The Roots και άλλα πολλά. Αν θέλετε και εσείς να τραγουδήσετε μόνοι σας στον μπάνιο σαν τον Obama, δεν έχετε παρά να ακούσετε την playlist εδώ.

Δείτε ακόμη:Barack & Michelle Obama: Οι αγαπημένες μας στιγμές τους

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.