CELEBRITIES

Emily Ratajkowski: Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί


The Jennettes

11 Μαρτίου 2021

Emily Ratajkowski: Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί
η Emily Ratajkowski γέννησε επίσημα το πρώτο της παιδί.

Η Emily Ratajkowski μόλις έγινε για πρώτη φορά μαμά!

Αφού έκανε την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της στο ψηφιακό εξώφυλλο της Vogue τον Οκτώβριο του 2020, η Emily Ratajkowski γέννησε επίσημα το πρώτο της παιδί, ένα αγοράκι, το οποίο ονόμασε Sylvester Apollo Bear.

Στη συνέντευξή της με τη Vogue είχε αναφέρει πως δεν ήθελε να μάθει το φύλο, καθώς επιθυμεί το παιδί της να διαλέξει το ίδιο το φύλο του.

«Δεν μου αρέσει που επιβάλλουμε προκαταλήψεις βάσει φύλου στους ανθρώπους, πόσο μάλλον στα μωρά. Θέλω να είμαι γονέας που επιτρέπει στο παιδί μου εκφραστεί μπροστά μου», είχε δηλώσει το μοντέλο.

Το μοντέλο και η ηθοποιός απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον σύζυγο Sebastian Bear-McClard στις 8 Μαρτίου. Η 29χρονη νέα μαμά δημοσίευσε μια τρυφερή πρώτη φωτογραφία στο Instagram σήμερα, στις 11 Μαρτίου, για να ανακοινώσει την άφιξη του Sylvester Apollo Bear. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

«Ο Sylvester Apollo Bear μας έφτασε στη γη», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας. «Ο Sly έφτασε στις 8/3/21, στο πιο σουρεαλιστικό, όμορφο και γεμάτο αγάπη πρωινό της ζωής μου.»

Η νέα μαμά, που παντρεύτηκε τον Bear-McClard τον Φεβρουάριο του 2018, καταγράφει σχολαστικά τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της στα κοινωνικά μέσα, όπου οι ακόλουθοί της παρακολουθούσαν τις πολλές φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλιά του μοντέλου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

«Όταν ο σύζυγός μου και εγώ, λέμε στους φίλους μας ότι είμαι έγκυος, η πρώτη τους ερώτηση, μετά τα «συγχαρητήρια» είναι σχεδόν πάντα: «Ξέρετε τι (φύλο) θέλετε;». Εμείς απαντάμε σε αυτό, ότι δεν θέλουμε να ξέρουμε το φύλο, μέχρι το παιδί μας να γίνει 18 ετών και να μας το γνωστοποιήσει. Όλοι γελάνε» είχε εξομολογηθεί στη συνέντευξή της.

Δείτε ακόμη:

Οι πιο αισθησιακές εμφανίσεις της Emily Ratajkowski μέχρι σήμερα

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.