CELEBRITIES

Πριγκίπισσα Eugenie: Είχε γενέθλια και τα γιόρτασε με μία νέα οικογενειακή φωτογραφία


The Jennettes

25 Μαρτίου 2021

Πριγκίπισσα Eugenie: Είχε γενέθλια και τα γιόρτασε με μία νέα οικογενειακή φωτογραφία

Η Πριγκίπισσα Eugenie λάμπει από ευτυχία καθώς απολαμβάνει το νέο αυτό ταξίδι της μητρότητας. Την Τρίτη γιόρτασε τα 31α γενέθλιά της και χθες μοιράστηκε δύο γλυκές νέες φωτογραφίες στο Instagram της, μαζί με τον σύζυγο της Jack Brooksbank με το αγοράκι τους, τον August, το οποίο γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου.

«Ευχαριστώ για την αγάπη των γενεθλίων χθες❤️ .. Έχω το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ζητήσω !!» έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας, η οποία δείχνει την Eugenie και τον Jack να χαμογελούν ο ένας στον άλλον καθώς η περήφανη νέα μαμά αγκαλιάζει τον γιο τους. Το έξι εβδομάδων νεογέννητο φοράει ένα λευκό πλεκτό πουλόβερ που είναι κεντημένο με το όνομά του σε μπλε χρώμα.

Σε μια δεύτερη φωτογραφία, ο August κοιτάζει κατευθείαν στην κάμερα καθώς ξαπλώνει στον ώμο του μπαμπά του.

Η Eugenie και ο Jack ονόμασαν τον γιο τους, August Philip Hawke. Επιλέγοντας το μεσαίο όνομα του γιου τους, το ζευγάρι τίμησε τον παππού της Eugenie, τον Πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα στο σπίτι του στο Κάστρο του Windsor μετά από ένα μήνα διαμονής στο νοσοκομείο.

Η Eugenie και ο Jack μένουν κοντά στους παππούδες της στο Frogmore Cottage, το σπίτι του Πρίγκιπα Χάρι και της Meghan Markle. Οι Δούκες του Sussex δάνεισαν στην Πριγκίπισσα Eugenie το σπίτι τους, το οποίο βρίσκεται κοντά στο Κάστρο του Windsor, όπου η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο Πρίγκιπας Φίλιππος μένουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. 

Η Βασίλισσα γιόρτασε τα γενέθλια της εγγονής της με ένα ειδικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Εύχομαι στην Πριγκίπισσα Eugenie  πολύ χαρούμενα γενέθλια σήμερα!» ενώ στη λεζάντα υπήρχαν τα emoji μίας τούρτας γενεθλίων και του κόκκινου μπαλονιού.
Λίγο μετά τη γέννηση του August, η Eugenie παρουσίασε τον γιο της στον κόσμο με μια σχετική ανάρτηση στο Instagram με φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στην αυλή του ζευγαριού.

«Θέλαμε να σας παρουσιάσουμε τον August Philip Hawke Brooksbank. Σας ευχαριστώ για τα τόσα υπέροχα μηνύματα. Οι καρδιές μας είναι γεμάτες αγάπη για αυτόν τον μικρό άνθρωπο, οι λέξεις δεν μπορούν να την εκφράσουν. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να μοιραστούμε αυτές τις φωτογραφίες μαζί σας.», έγραψε από κάτω. 

Μια πηγή είπε πρόσφατα στο PEOPLE ότι η Eugenie «είναι πολύ καλά» μετά την καισαρική τομή που έκανε λόγω προηγούμενης χειρουργικής της επέμβασης στην σπονδυλική στήλη για σκολίωση. Πρόσθεσε ότι ακούγεται πολύ ικανοποιημένη και λέει ότι το μωρό της είναι το απόλυτο όνειρο. 
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.