CELEBRITIES

Lady Gaga: Η τρυφερή ανάρτηση με το δώρο του συντρόφου της για τα 35α γενέθλιά της


The Jennettes

29 Μαρτίου 2021

Lady Gaga: Η τρυφερή ανάρτηση με το δώρο του συντρόφου της για τα 35α γενέθλιά της
Η Lady Gaga έγινε 35 ετών την Κυριακή και ο φίλος της έστειλε «όλα τα λουλούδια στη Ρώμη», όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας.

Η διάσημη τραγουδίστρια έγινε 35 ετών την Κυριακή και ο σύντροφός της, της έστειλε «όλα τα λουλούδια στη Ρώμη», όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας.

Η Lady Gaga δημοσίευσε τη γλυκιά χειρονομία του Michael Polansky στο Instagram, γράφοντας ότι αυτός και τα σκυλιά τους είναι «το μόνο που χρειάζεται».

«Όταν ο bf σου στέλνει όλα τα λουλούδια στη Ρώμη για τα γενέθλιά σας. Σ 'αγαπώ γλυκέ μου», η Gaga έγραψε σε μια φωτογραφία που αγκαλιάζει μια γιγαντιαία ανθοδέσμη. «Ανυπομονώ να έρθω σπίτι μαζί σου και στα σκυλιά μας, αυτό είναι το μόνο που χρειάζομαι».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Η Gaga, η οποία αυτήν την χρονική περίοδο γυρίζει το «House of Gucci» στην Ιταλία, έκανε τη σχέση της με τον Polansky επίσημη τον Φεβρουάριο του 2020 και λίγο περισσότερο από ένα χρόνο αργότερα, μια πηγή είπε στο ET ότι η τραγουδίστρια εξακολουθεί να είναι «πολύ ερωτευμένη» με τον επιχειρηματία και τον επενδυτή.

«Λέει στους φίλους της ότι θέλει να ολοκληρώσει πρώτα μερικά έργα και στη συνέχεια να σκεφτεί για οικογένεια», δήλωσε μια πηγή. «Η Gaga θέλει να αποκτήσει παιδιά μια μέρα και βλέπει ένα μέλλον με τον Michael».

Εκτός από το δώρο του Polansky, η Gaga έλαβε ευχές γενεθλίων από τους διάσημους φίλους της, συμπεριλαμβανομένων των Donatella Versace, Elton John και Tony Bennett.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Παρόλο που η Gaga δουλεύει σκληρά για το επερχόμενο δράμα «Gucci», το οποίο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο, η τραγουδίστρια έχει περάσει δύσκολα τις προηγούμενες εβδομάδες.

Τον Φεβρουάριο, ο φροντιστής των σκύλων και φίλος της Gaga, Ryan Fischer, πυροβολήθηκε ενώ είχε βγάλει βόλτα τα αγαπημένα γαλλικά μπουλντόγκ της. Δύο από τα κουτάβια, Gustav και Koji, κλάπηκαν κατά τη διάρκεια του περιστατικού, αλλά έκτοτε έχουν ανακτηθεί με ασφάλεια.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Fischer «έσπασε τη σιωπή» του στα κοινωνικά μέσα καθώς ανάρρωνε στο νοσοκομείο. Ευχαρίστησε την Gaga και τους αγαπημένους του για την υποστήριξή τους.

Δείτε ακόμη:

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του House of Gucci

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS