CELEBRITIES

Blake Lively-Ryan Reynolds: Εμβολιάστηκαν και είχαν τις πιο αστείες αντιδράσεις


The Jennettes

1 Απριλίου 2021

Blake Lively-Ryan Reynolds: Εμβολιάστηκαν και είχαν τις πιο αστείες αντιδράσεις

Όλο και περισσότεροι celebrities μοιράζονται στα social media τον εαυτό τους να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, με τη Blake Lively και τον Ryan Reynolds να μην αποτελούν εξαίρεση!

Το ζευγάρι, γνωστό για τον αστείο χαρακτήρα τους, αλλά και για τα αθώα «πειράγματα» μεταξύ τους, είχαν από τις πιο αστείες αντιδράσεις από την εμπειρία τους με τον εμβόλιο, τις οποίες τις δημοσίευσαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Τετάρτης.

Στη φωτογραφία του Reynolds, ο οποίος φοράει ένα έντονο ροζ σκούφο και ένα άσπρο μπλουζάκι, μια νοσοκόμα εγχέει μια βελόνα στον αριστερό του ώμο. «Τελικά έλαβα το 5G», αστειεύτηκε στη λεζάντα.

Ο Reynolds δημοσίευσε την ίδια φωτογραφία στις ιστορίες του Instagram με την ετικέτα «Ας εμβολιαστούμε» γράφοντας, «Η επιστήμη είναι σέξι. Το καπέλο; Ίσως όχι».

jenny.gr

Η Lively ήταν επίσης πολύ ενθουσιασμένη που εμβολιάστηκε και μοιράστηκε μια φωτογραφία της κατά τη διάρκεια που λάμβανε τη δόση. «Βρείτε κάποιον που να σας κοιτάζει όπως κοιτάζω εγώ την ηρωική νοσοκόμα που με εμβολιάζει».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Αλλά ο Ryan Reynolds δεν σταμάτησε εκεί. Μετά από λίγο «ανέβασε» και μια δημοσκόπηση με δύο φωτογραφίες, μια δική του με το ροζ σκουφί και μία πιο παλιά της γυναίκας του, με ένα παρόμοιο σκουφί σε μπλε χρώμα. Η ερώτηση ήταν: «Ποιος το φόρεσε καλύτερα;».

jenny.gr

Το ζευγάρι έχει μιλήσει πολλές φορές για τη σημασία της τήρησης των μέτρων και της ασφάλειας καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας. 

Τον Δεκέμβριο, ο Καναδός ηθοποιός έγραψε στις ιστορίες του στο Instagram, «Τα παιδιά μου δεν θα δουν τους παππούδες τους φέτος για τα Χριστούγεννα. Ή φίλους ή θείες και θείους. Είναι χάλια κατάσταση. Πολλά συγχαρητήρια σε τόσους άλλους που κάνουν το ίδιο».

Δείτε ακόμη:

14 διάσημοι που έκαναν το εμβόλιο κατά της Covid-19

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.