CELEBRITIES

Hilary Duff: Ανέβασε μία αξιολάτρευτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της


The Jennettes

1 Απριλίου 2021

Hilary Duff: Ανέβασε μία αξιολάτρευτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της
Hilary Duff: Ανέβασε μία αξιολάτρευτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της

Η Hilary Duff γιορτάζει την πρώτη της εβδομάδα με τη νεογέννητη κόρη Mae James Bair και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ! Πλέον είναι και επίσημα μητέρα τριών παιδιών. Η ίδια γέννησε το δεύτερο παιδί της με τον σύζυγό της, Matthew Koma στις 24 Μαρτίου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μοιράστηκε μία οικογενειακή φωτογραφία μετά τη γέννηση του παιδιού τους στο Instagram και τα likes έπεφταν βροχή. Η 33χρονη ηθοποιός είναι αφοσιωμένη στην οικογενειά της και της αρέσει να μοιράζεται ακόμη και τις πιο προσωπικές της στιγμές με τους fans μέσα από τα social media.

Έτσι, μοιράστηκε μια  ακόμη αξιολάτρευτη φωτογραφία του νέου μέλους γράφοντας: "Οι περισσότεροι άνθρωποι δημοσιεύουν την πρώτη ημέρα ... αλλά εσύ είσαι το τρίτο παιδί Mae Mae "

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία δείχνει την μικρή Mae και δίπλα της έχει ένα πινακάκι που αναγράφει όλα της τα προσωπικά στοιχεία όπως το όνομα και την ημερομηνία των γενεθλίων της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

Η Duff ανακοίνωσε διακριτικά την άφιξη του παιδιού της, την Παρασκευή, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία μέσα σε μια μπανιέρα.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.