CELEBRITIES

Bridgerton: Ο Regé-Jean Page δεν θα επιστρέψει για τη δεύτερη σεζόν


The Jennettes

3 Απριλίου 2021

Bridgerton: Ο Regé-Jean Page δεν θα επιστρέψει για τη δεύτερη σεζόν
Ανακοινώθηκε χθες ότι ο ηθοποιός Regé-Jean Page, ο οποίος έπαιξε τον εξαιρετικά ελκυστικό Δούκα, Simon Bassett, δεν θα επαναλάβει τον ρόλο του για τη δεύτερη σεζόν του επιτυχημένου ιστορικού δράματος του Netflix, Bridgerton.

Για τους φαν της νέας σειράς-φαινόμενο Bridgerton, τα νέα είναι άσχημα!

Ανακοινώθηκε χθες ότι ο ηθοποιός Regé-Jean Page, ο οποίος έπαιξε τον εξαιρετικά ελκυστικό Δούκα, Simon Bassett, δεν θα επαναλάβει τον ρόλο του για τη δεύτερη σεζόν του επιτυχημένου ιστορικού δράματος του Netflix, Bridgerton.

Τα θλιβερά νέα για μερικούς ήρθε με τη μορφή σημείωσης από τον χαρακτήρα Lady Whistledown, που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό Twitter της σειράς.

«Αγαπητοί αναγνώστες, ενώ όλα τα μάτια στρέφονται προς την προσπάθεια του Λόρδου Anthony Bridgertonνα βρει σύζυγο, λέμε "αντίο" στον Regé-Jean Page, ο οποίος έπαιξε τόσο θριαμβευτικά τον Δούκα του Hastings», ανέφερε η ανακοίνωση. «Θα μας λείψει η παρουσία του Simon στην οθόνη, αλλά θα είναι πάντα μέρος της οικογένειας Bridgerton».

Ο Page είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς και μάλιστα κέρδισε πρόσφατα ένα Βραβείο NAACP για την απεικόνιση του Δούκα.

Ο ηθοποιός είπε στο Variety ότι ένας από τους λόγους που εντάχθηκε αρχικά στο έργο ήταν επειδή ήξερε ότι θα ήταν βραχυπρόθεσμο.

«Είναι σειρά μιας σεζόν. Θα έχει μια αρχή, μέση, τέλος», δήλωσε ο Page. «Σκέφτηκα ότι αυτό είναι ενδιαφέρον, γιατί τότε ακουγόταν σαν μια περιορισμένη σειρά. Μπαίνω, συνεισφέρω και μετά η οικογένεια Bridgerton συνεχίζει».

Το Bridgerton βασίζεται στο μυθιστόρημα του 2000 «The Duke and I», γραμμένο από τη ρομαντική συγγραφέα Julia Quinn και είναι μέρος μιας σειράς βιβλίων.

Η νέα σεζόν θα ακολουθήσει τον Λόρδο Anthony Bridgerton, τον οποίο έπαιξε ο Jonathan Bailey, στην προσπάθεια του να βγει σύζυγο. Η Simone Ashley θα υποδυθεί το ρομαντικό του ενδιαφέρον.

Όμως, ενώ ο Δούκας του Hastings αναχωρεί, η Δούκισσα του θα παραμείνει, την οποία υποδύεται η Phoebe Dynevor.

«Η Daphne θα παραμείνει αφοσιωμένη σύζυγος και αδελφή, βοηθώντας τον αδερφό της να περιηγηθεί στην κοινωνική ζωή και προσφέροντας αυτό που ξέρει - περισσότερη ίντριγκα και ρομαντισμό από ό, τι μπορεί να αντέξουν οι τηλεθεατές», ανέφερε η ανακοίνωση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Regé-Jean Page (@regejean)

Ο Page, 31, δημοσίευσε το δικό του «αντίο» στη σειρά με μια φωτογραφία του στο Instagram με άλογο ως Δούκα. 

«Η διαδρομή μιας ζωής», έγραψε. «Ήταν απόλυτη ευχαρίστηση και προνόμιο να είμαι ο Δούκας σας. Έγινα μέλος αυτής της οικογένειας - όχι μόνο στην οθόνη, αλλά και εκτός οθόνης. Το απίστευτα δημιουργικό και γενναιόδωρο καστ, οι εργαζόμενοι, οι εξαιρετικοί θαυμαστές μας - είναι όλα πέρα από οτιδήποτε μπορούσα να φανταστώ. Η αγάπη είναι πραγματική και θα συνεχίσει να μεγαλώνει».

Δείτε ακόμη:

20 ταινίες που κάθε γυναίκα θα πρέπει να δει

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.