CELEBRITIES

Cameron Diaz: Θα επιστρέψει ξανά στην υποκριτική;


The Jennettes

4 Απριλίου 2021

Cameron Diaz: Θα επιστρέψει ξανά στην υποκριτική;

Οι προτεραιότητες της Cameron Diaz έχουν μετατοπιστεί από τότε που καλωσόρισε στον κόσμο την 1 έτους κόρη της Raddix με τον σύζυγό της Benji Madden.

Η 48χρονη ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να εγκαταλείψει την καριέρα της στην υποκριτική κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στο Yahoo Finance Presents για να προωθήσει τη νέα της γραμμή κρασιού, «Avaline», εξηγώντας ότι βιώνει μία διαφορετική περίοδο της ζωής της τώρα.

Η Diaz είπε ότι συνειδητοποίησε ότι οι άνθρωποι μπορούν να αφιερώσουν το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας τους σε ένα μόνο πράγμα, όταν είδε μία φίλη της παραγωγό να μετατοπίζει την προσοχή της από την βιομηχανία του κινηματογράφου όταν επεκτάθηκε η οικογένεια της.

«Έχουμε μόνο το 100%.  Δεν έχουμε 200%. Έχεις 100%, έτσι; Πρέπει να χωρίσεις αυτό το 100%. Πόσο θα δώσεις στην οικογένειά σου; Πόσο θα δώσεις στην καριέρα σου; Για μένα, ξέρω ποια είναι η αναλογία για μία ισορροπημένη ζωή αυτήν τη στιγμή», δήλωσε η ηθοποιός, εξηγώντας ότι στο παρελθόν έδινε το 100% της στις ταινίες. 

Συνέχισε λέγοντας πως τώρα είναι αφιερωμένη στην οικογένεια της και το πιο ικανοποιητικό πράγμα που έχει κάνει ποτέ στη ζωή της είναι να κάνει οικογένεια και να παντρευτεί. «Δεν έχω αυτό που χρειάζεται για να δημιουργηθεί μια ταινία. Όλη μου η ενέργεια είναι εδώ», πρόσθεσε.

Η Diaz καλωσόρισε την κόρη της τον Δεκέμβριο του 2019 μετά από τέσσερα χρόνια γάμου με τον Benji Madden. Τον περασμένο μήνα, στο SiriusXM's Quarantined with Bruce είπε ότι δεν θα μπορούσε να φανταστεί να βρίσκεται μακριά από το παιδί της για να γυρίσει μια ταινία.

«Θα κάνω ποτέ ξανά μια ταινία; Δεν το θέλω, αλλά θα το κάνω; Δεν ξέρω. Δεν έχω ιδέα. Ίσως, ποτέ να μην λες ποτέ, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι είμαι μαμά και την πρώτη χρονιά πρέπει να είμαι σε μία ταινία που με κρατάει 14 ώρες,16 ώρες της ημέρας μακριά από το παιδί μου.».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.