CELEBRITIES

Οι κόρες της Khloé Kardashian και της Kylie Jenner είναι αχώριστες


The Jennettes

4 Απριλίου 2021

 Khloé Kardashian και Kylie Jenner

Η κόρη της Khloé Kardashian,True, και η κόρη της Kylie Jenner, Stormi, είναι αχώριστες καθώς κάνουν διακοπές στο Palm Springs με τις διάσημες μαμάδες τους για τις διακοπές του Πάσχα.

Ένα γλυκό βίντεο, δείχνει τα νεαρά ξαδέλφια να χορεύουν παρέα. Η Khloé μοιράστηκε το βίντεο αυτό στα Instagram Story της και δείχνει τα δύο μικρά παιδιά να φορούν χρωματιστά φορέματα και να κουνιούνται στον ρυθμό της μουσικής. H Kylie Jenner δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο με το ντουέτο να περπατά μαζί χέρι χέρι.  

«Αυτά τα δύο», έγραψε στην λεζάντα η ιδρύτρια της Kylie Cosmetics.

Η True, που θα γίνει 3 ετών στις 12 Απριλίου και η Stormi που έχει ήδη κλείσει ήδη τα 3, γεννήθηκαν με λίγο περισσότερο από δύο μήνες διαφορά το 2018.

Την Παρασκευή, οι μητέρες τους μοιράστηκαν στα social media και φωτογραφίες με τα μαγιό τους ενώ χαλάρωναν δίπλα στην πισίνα πριν από το οικογενειακό Σαββατοκύριακο εν όψει του Καθολικού Πάσχα. Στα στιγμιότυπα η Khloé φορούσε ένα μωβ μπικίνι με κορδόνια και η Kylie ένα κίτρινο μπικίνι. 
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.