CELEBRITIES

David Beckham: Έχει τρομερή αδυναμία στην κόρη του και αυτή η φωτογραφία το αποδεικνύει


The Jennettes

5 Απριλίου 2021

David Beckham: Έχει τρομερή αδυναμία στην κόρη του και αυτή η φωτογραφία το αποδεικνύει

Ο David Beckham είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο διάσημους αθλητές του κόσμου, αγαπημένος τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών. Ο David Beckham δημιούργησε με την Victoria Beckham μία όμορφη οικογένεια. Οι δυο τους έχουν τρεις γιους, τον Brooklyn, τον Romeo και Cruz και μια μοναχοκόρη, την Harper.

Τα μέλη της οικογένειας, από τον πιο μικρό έως τον πιο μεγάλο- είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους. Σε κάθε ευκαιρία μοιράζονται φωτογραφίες από οικογενειακές στιγμές. Την Κυριακή ήταν το Πάσχα για τους Καθολικούς και οι Beckhams δεν θα μπορούσαν να μην γιορτάσουν.

Φυσικά, η αδυναμία του David στην μικρή του κόρη Harper δεν κρύβεται με τίποτα. Ανάμεσα στις φωτογραφίες που μοιράστηκε η Victoria στον λογαριασμό της στο Instagram, η πιο γλυκιά είναι το δίδυμο μπαμπά- κόρης. Οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι, ενώ ο iconic πρώην παίκτης φορά μια στέκα με με αυτιά λαγού, ένεκεν της ημέρας!

Οι θαυμαστές φυσικά τον αποθέωσαν και του χάρισαν χιλιάδες likes.

Δείτε ακόμα: Oι πιο λαμπερές εμφανίσεις από τα SAG Awards 2021.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.