CELEBRITIES

Catherine Zeta-Jones: Το «μυστικό» πίσω από τον 20ετη γάμο της με τον Michael Douglas


The Jennettes

6 Απριλίου 2021

Catherine Zeta-Jones: Τα μυστικά της 20ετούς σχέσης της με τον Michael Douglas
Τα σταθερά θεμέλια του γάμου της Catherine Zeta-Jones και του Michael Douglas είναι αξιοθαύμαστα, αφού μετράνε 20 χρόνια γάμου σε έναν κόσμο που άλλοι διάσημοι δεν μένουν ούτε ένα μήνα παντρεμένοι.

Τα σταθερά θεμέλια του γάμου της Catherine Zeta-Jones και του Michael Douglas είναι αξιοθαύμαστα, αφού μετράνε 20 χρόνια γάμου σε έναν κόσμο που άλλοι διάσημοι δεν μένουν ούτε ένα μήνα παντρεμένοι.

Η 51χρονη ηθοποιός αποκάλυψε το μυστικό για τον 20χρονο γάμο τους κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην Wall Street Journal, λέγοντας: «Πρώτα απ 'όλα, διασκεδάζουμε πολύ μαζί».

«Ο σύζυγός μου είναι 25 χρόνια μεγαλύτερος από εμένα, αυτό δεν είναι μυστικό. Με οποιαδήποτε σχέση, δεν θα ήταν φυσιολογικό αν δεν υπήρχαν σκαμπανεβάσματα», είπε. «Το σταθερό στοιχείο είναι η αγάπη και ο σεβασμός. Ποτέ δεν έχουμε χάσει την αίσθηση του χιούμορ και απολαμβάνουμε τη συντροφιά του άλλου».

«Ο σύζυγός μου και εγώ περνάμε πολύ χρόνο μαζί γιατί, σε αντίθεση με τόσα πολλά ζευγάρια, δεν είχαμε ποτέ δουλειά 9 με 5», συνέχισε. 

jenny.gr

«Δουλεύω πραγματικά 16 ώρες την ημέρα, ή καθόλου. Το ίδιο και εκείνος. Έτσι είχαμε στη σχέση μας τεράστιο χρονικό διάστημα όπου ήμασταν μόνο εμείς. Ζούσαμε στο νησί των Βερμούδων για 12 χρόνια μεγαλώνοντας τα παιδιά μας. Σεβόμαστε το χώρο του άλλου και το χιούμορ μας έχει διάρκεια».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 18 Νοεμβρίου 2000 και έχει δύο παιδιά μαζί: Τον Dylan, 20, και την Carys, 17 ετών. Ο Douglas, 76 ετών, είναι επίσης πατέρας του Cameron, 42 ετών, από τον προηγούμενο γάμο του με την Diandra Luker.

Η Zeta-Jones μοιράζεται συχνά φωτογραφίες της με τον σύζυγό της στο Instagram. Την Κυριακή, η ηθοποιός γιόρτασε το Πάσχα δημοσίευσε μια φωτογραφία από την εποχή που το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Ιερουσαλήμ.

«Καλό Πάσχα! Θυμάμαι τον χρόνο μου στην Ιερουσαλήμ σήμερα, με το λαγουδάκι μου, ωχ, συγνώμη, γλυκό μου Michael. 🙏», έγραψε αστεία στη λεζάντα.

Στην 20η επέτειό τους, το ζευγάρι τίμησε τη μέρα με γλυκές δημοσιεύσεις στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Ο Douglas περιέγραψε πώς συναντήθηκε με την ηθοποιό αφού παρακολούθησε την ταινία της το 1998, Zorro.

«Χαρούμενη 20η επέτειος αγαπητή μου!» έγραψε στη λεζάντα. «Σ 'αγαπώ για πάντα @catherinezetajones ❤️  # 20years».

Η Zeta-Jones μοιράστηκε ένα βίντεο με φωτογραφίες από τη σχέση τους τις τελευταίες δύο δεκαετίες στο Instagram, γράφοντας: 

«Πριν από 20 χρόνια σήμερα, ο Michael και εγώ παντρευτήκαμε! Τι υπέροχη μαγική νύχτα ήταν! Και 7304.85 ημέρες και νύχτες μετά, σε λατρεύω τώρα όπως έκανα τότε. Σε ευχαριστώ για την αγάπη και το γέλιο. ❤️❤️❤️❤️».

Δείτε ακόμη:

Οι πιο υπέροχες εμφανίσεις της Catherine Zeta-Jones και του Michael Douglas

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.