CELEBRITIES

Meghan Markle και πρίγκιπας Harry: Ανακοίνωσαν την πρώτη τους σειρά στο Netflix


The Jennettes

7 Απριλίου 2021

Meghan Markle και πρίγκιπας Harry: Ανακοίνωσαν την πρώτη τους σειρά στο Netflix
Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex ανακοίνωσαν το νέο τους project με το Netflix!

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex ανακοίνωσαν το νέο τους project με το Netflix!

Το πρώτο project της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry με το Netflix θα επικεντρωθεί σε μια από τις πιο παθιασμένες αιτίες του Δούκα.

Τα Invictus Games, ο διαγωνισμός παραολυμπιακού τύπου για τραυματισμένο προσωπικό και βετεράνους που ιδρύθηκε από τον Harry το 2014, ανακοίνωσαν την Τρίτη ότι η εταιρία παραγωγής του ζευγαριού, Archewell Productions, δημιουργεί ένα ντοκιμαντέρ για το Netflix σχετικά με την εκδήλωση.

Το «Heart of Invictus», ο τίτλος της σειράς ντοκιμαντέρ, θα ακολουθήσει τους αθλητές καθώς προετοιμάζονται για τους αγώνες στη Χάγη της Ολλανδίας, που τώρα θα πραγματοποιηθούν το 2022.

jenny.gr

«Από τα πρώτα παιχνίδια Invictus το 2014, γνωρίζαμε ότι κάθε αγωνιζόμενος θα συνέβαλλε με τον δικό του εξαιρετικό τρόπο σε ένα μωσαϊκό ανθεκτικότητας και αποφασιστικότητας», δήλωσε ο πρίγκιπας Harry. «Αυτή η σειρά θα δώσει σε κοινότητες σε όλο τον κόσμο ένα παράθυρο στις συγκινητικές και αναζωογονητικές ιστορίες αυτών των ανταγωνιστών στο δρόμο τους προς την Ολλανδία τον επόμενο χρόνο».

«Ως πρώτη σειρά της Archewell Productions με το Netflix, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Invictus Games, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος για το ταξίδι που έρχεται ή πιο υπερήφανος για την Invictus κοινότητα, για τη συνεχή έμπνευση της παγκόσμιας θεραπείας, του ανθρώπινου δυναμικού και της συνεχούς υπηρεσίας», πρόσθεσε.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Βρετανός σκηνοθέτης Orlando von Einsiedel και η παραγωγός Joanna Natasegara θα ηγηθούν του έργου. Εκτός από τον ρόλο ως παραγωγός της σειράς, ο πρίγκιπας Harry θα εμφανιστεί επίσης στην κάμερα!

«Η σειρά πολλαπλών επεισοδίων θα συνοδεύει τους διαγωνιζόμενους καθώς εκπαιδεύονται και στην πορεία θα αποκαλύψουν ισχυρές ιστορίες ανθεκτικότητας και ελπίδας. Η σειρά θα ακολουθήσει επίσης τους διοργανωτές στην προετοιμασία των Αγώνων», αναφέρθηκε στο δελτίο τύπου του project.

Η Meghan και ο πρίγκιπας Harry υπέγραψαν μια πολυετή συμφωνία με το Netflix πέρυσι. Η εταιρεία παραγωγής τους είναι έτοιμη να δημιουργήσει ντοκιμαντέρ, σειρές, ταινίες μεγάλου μήκους, σεναριογραφικές εκπομπές, αλλά και παιδικά προγράμματα αποκλειστικά για τον «κολοσσό» του streaming.

jenny.gr

«Οι ζωές μας, τόσο ανεξάρτητες η μια από την άλλη, όσο και ως ζευγάρι μας επέτρεψαν να κατανοήσουμε τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος: Του θάρρους, της ανθεκτικότητας και της ανάγκης για σύνδεση», ανέφεραν οι Meghan και Harry.

«Μέσα από τη δουλειά μας με διαφορετικές κοινότητες και τα περιβάλλοντά τους, η εστίασή μας θα είναι στη δημιουργία περιεχομένου που θα ενημερώνει αλλά και δίνει ελπίδα».

Ο συν-Διευθύνων Σύμβουλος της Netflix, Reed Hastings, εμφανίστηκε στο Squawk Box του CNBC τον Σεπτέμβριο και προέβλεψε ότι η Meghan και ο Harry θα δημιουργήσουν «ένα από τα πιο συναρπαστικά, πιο δημοφιλή περιεχόμενα το επόμενο έτος».

Δείτε ακόμη:

9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.