Πρίγκιπας Harry: Επιστρέφει στην Βρετανία για την κηδεία του Φιλίππου - Τι θα κάνει η έγκυος Μeghan

The Jennettes
Σάββατο, 10 Απριλίου 2021

Μετά το θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου και λίγο πριν την τέλεση της κηδείας του, τα βλέμματα όλων είναι στον πρίγκιπα Harry και τη σύζυγό του, Μeghan Markle. 

Όλοι αναρωτιούνται αν θα επιστρέψουν στη Βρετανία για να πουν το τελευταίο αντίο στον Δούκα του Εδιμβούργου. Η κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου θα γίνει τις επόμενες ημέρες σε στενό κύκλο λόγω των περιορισμών του κορωνοϊού. 

Μια πηγή είπε στη Daily Mail: «Ο Harry θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο και να βρεθεί μαζί με την οικογένειά του. Δεν θα θέλει τίποτα περισσότερο από το να είναι εκεί για την οικογένειά του, και ιδιαίτερα για τη γιαγιά του, σε αυτή την δύσκολη στιγμή».

«Η Μeghan είναι έγκυος, οπότε θα χρειαστεί να λάβει συμβουλές από τους γιατρούς της για το αν είναι ασφαλές να ταξιδέψει, αλλά πιστεύω ότι ο Harry θα έρθει σίγουρα στην Αγγλία».

Mια άλλη πηγή, μιλώντας στη New York Post επιβεβαίωσε ότι ο πρίγκιπας Harry θα επιστρέψει στη Βρετανία. «Φυσικά, θα είναι εκεί, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολες είναι οι σχέσεις μεταξύ των Sussex και της οικογένειας», προσθέτοντας: «Ο Harry ήταν πολύ κοντά στον παππού του».

Δείτε ακόμη 15 celebrities με ακαδημαϊκά επιτεύγματα