CELEBRITIES

Justin Bieber: Πιο συνειδητοποιημένος από ποτέ, ποζάρει για εξώφυλλο περιοδικού και μιλά για τα 2 πρώτα χρόνια γάμου


The Jennettes

14 Απριλίου 2021

Justin Bieber: Πιο συνειδητοποιημένος από ποτέ, ποζάρει για εξώφυλλο περιοδικού και μιλά για τα 2 πρώτα χρόνια γάμου
Ο Justin Bieber μίλησε για τα σκαμπανεβάσματα του γάμου με την Hailey

Ο Justin Bieber ανοίχτηκε και μίλησε για τα σκαμπανεβάσματα του γάμου του σε μία συνέντευξη στο περιοδικό GQ, στου οποίου το εξώφυλλο φιγουράρει.

Ο 27χρονος τραγουδιστής αφηγείται τους προσωπικούς του αγώνες και πώς η σύζυγός του εδώ και 2,5 χρόνια Hailey Baldwin, τον βοήθησε να απεγκλωβιστεί από αυτές τις σκοτεινές στιγμές.

Ο Bieber είπε: «Αισθάνθηκα ότι αυτό ήταν που είχα να κάνω. Απλά να παντρευτώ και να αποκτήσω μωρά». Όσον αφορά τα μωρά είπε: «Όχι αυτή τη στιγμή, αλλά μελλοντικά θα κάνουμε».

Ωστόσο, ο Bieber αποκάλυψε πως οι δικοί του δαίμονες προκάλεσαν πίεση στον γάμο του με την αγάπη της ζωής του.

«Ο πρώτος χρόνος του γάμου ήταν πολύ σκληρός, επειδή υπήρχαν τραύματα. Υπήρχε απλώς έλλειψη εμπιστοσύνης. Υπήρχαν όλα αυτά τα πράγματα που δεν θέλετε να παραδεχτείτε στο άνθρωπο με τον οποίο είστε, γιατί είναι τρομακτικό. Δεν θέλετε να τον τρομάξετε λέγοντας, φοβάμαι».

Ο Bieber και η Baldwin παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018 σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης, μόλις δύο μήνες μετά τον αρραβώνα τους στις Μπαχάμες τον Ιούλιο του ίδιου έτους.

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2019, το ζευγάρι πραγματοποίησε μια δεύτερη γαμήλια τελετή, αυτή τη φορά μεγαλύτερη, με παρόντες την οικογένεια και φίλους.

Κοιτώντας τον γάμο του τώρα, ο Bieber είπε ότι αυτός και η Baldwin "δημιουργούν αυτές τις στιγμές για εκείνους ως ζευγάρι, ως οικογένεια, ότι χτίζουν αυτές τις όμορφες αναμνήσεις".

Όσο για την φωτογράφιση ο νεαρός star ποζάρει στην εξοχή, ντυμένος στα λευκά, αλλά και κάνοντας ελεύθερη πτώση!

Δείτε ακόμη: Η ζωή μας πριν και μετά την Covid-19 μέσα από ευφάνταστες εικονογραφήσεις

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.