CELEBRITIES

Kate Moss: Φορά το πιο ρομαντικό νυφικό σε καμπάνια και εντυπωσιάζει στα 47 της


Μάρθα Κουμπάνη

14 Απριλίου 2021

Kate Moss: Φορά το πιο ρομαντικό νυφικό σε καμπάνια και εντυπωσιάζει στα 47 της

Η iconic Kate Moss πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της pre-fall 2021 συλλογής του brand με έδρα το Λονδίνο Self- Portrait. Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στην εξοχή κοντά στο σπίτι της Moss στο Gloucestershire από τον κορυφαίο Nigel Shafran.

"Αν με ρωτήσετε ποιος εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα και τη γυναίκα του Self- Portrait, αυτός είναι- κι ήταν πάντα- η Kate Moss. Η τεράστια λαχτάρα της για ζωή και η μεταδοτική της διάθεση για διασκέδαση είναι δύο πράγματα που χαρακτηρίζουν τις γυναίκες που έχω στο μυαλό μου όταν σχεδιάζω τις συλλογές μου. Υπάρχει μια αίσθηση ελευθερίας, απροσποίητης διάθεσης, και χαράς", είπε ο ιδρυτής και σχεδιαστής του brand, Han Chong για την συνεργασία τους.

Η ίδια η star του modeling Kate Moss, που συνεργάζεται για πρώτη φορά με το Self- Portrait, δήλωσε: "Αυτό που λατρεύω στη Self - Portrait είναι το μοναδικό στιλ και η ευελιξία στις δημιουργίες της, που βρίσκει απήχηση σε πολλές διαφορετικές γυναίκες. Ο Han σχεδιάζει για τη μοντέρνα γυναίκα και μου αρέσει η δημιουργική προσέγγισή του. Πραγματικά, χάρηκα όταν ήρθαμε σε επαφή γι' αυτήν την καμπάνια - και λατρεύω τις φωτογραφίες που δημιουργήσαμε".

Στην καμπάνια για τη φθινοπωρινή συλλογή, βλέπουμε την πάντα λαμπερή Kate να φορά ένα λευκό δαντελένιο φόρεμα που παραπέμπει σε νυφικό.

Δείτε ακόμη: Οι ωραιότερες τσάντες για κάθε στιλ και budget

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.