Πρίγκιπας William και Harry: Η αμήχανη επανένωσή τους στην κηδεία του παππού τους

The Jennettes
Κυριακή, 18 Απριλίου 2021

Τα αδέρφια δεν περπατούσαν μαζί στην πομπή της κηδείας, αλλά συνομίλησαν καθώς έβγαιναν από την εκκλησία.

Κατά τη διάρκεια της κηδείας του πρίγκιπα Φιλίππου, όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στα δύο αδέλφια, οπότε όταν εθεάθησαν να συνομιλούν ήταν λογικό ο κόσμος να χαρεί πάρα πολύ.

Τα αδέρφια φάνηκαν να συνομιλούν μεταξύ τους και με τη σύζυγο του William, Kate Middleton, καθώς βγήκαν από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου μετά την κηδεία το Σάββατο, ενώ συνέχισαν να προχωρούν μαζί καθώς έφευγαν από την τελετή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Us Weekly (@usweekly)

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για την πρώτη συνάντηση και δημόσια εμφάνιση του Harry με την βασιλική οικογένεια, μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε μαζί με την γυναίκα του, Meghan Markle, στην Oprah Winfrey, όπου έκανε κατηγορίες για ρατσιστική συμπεριφορά.

Ο Harry είχε αναφέρει ότι η σχέση του με τον αδερφό του ήταν τεταμένη, λέγοντας ότι «ο χρόνος θεραπεύει όλα τα πράγματα, ελπίζουμε».

Το 2019, όταν ρωτήθηκε για μια φερόμενη διαμάχη με τον William, ο Harry είπε ότι «αγαπούσε πολύ τον αδερφό του», αλλά ήταν «σε διαφορετικά μονοπάτια» και έχουν «καλές μέρες» και «κακές μέρες».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

Για την πομπή στην τελετή, ο William περπατούσε με τον Peter Phillips, ενώ ο Harry ήταν πίσω από τον αδερφό του δίπλα στον David Armstrong-Jones, τον γιο της πριγκίπισσας Μαργαρίτας και του Antony Armstrong-Jones.

Η διαταγή της πομπής ήταν «μια πρακτική αλλαγή παρά την αποστολή ενός σήματος», δήλωσε εκπρόσωπος του Buckingham πριν από την τελετή. «Αυτή είναι μια κηδεία και δεν σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε δράμα γύρω από αυτό. Οι ρυθμίσεις έχουν συμφωνηθεί και αντιπροσωπεύουν τις επιθυμίες της Αυτού Μεγαλειότητας».

Δείτε ακόμη:

9 ασυνήθιστες παραδόσεις για τα μωρά της βασιλικής οικογένειας που δεν γνωρίζαμε πως υπάρχουν 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits