CELEBRITIES

Kate Middleton: Ο κρυφός συμβολισμός της εμφάνισής της στην κηδεία που τιμούσε την Βασίλισσα


The Jennettes

18 Απριλίου 2021

Kate Middleton: Ο κρυφός συμβολισμός της εμφάνισής της στην κηδεία που τιμούσε την Βασίλισσα
Ενώ παρευρέθηκε στην κηδεία του Φιλίππου, η Kate Middleton φορούσε ένα μαργαριταρένιο κολιέ και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που είναι συνδεδεμένα με τη Βασίλισσα Ελισάβετ και τον σύζυγό της.

Ενώ παρευρέθηκε στην κηδεία του Φιλίππου, η Kate Middleton φορούσε ένα μαργαριταρένιο κολιέ και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που είναι συνδεδεμένα με τη Βασίλισσα Ελισάβετ και τον σύζυγό της.

Για το κολιέ της, η Kate, 39 ετών, φορούσε το ιαπωνικό μαργαριταρένιο choker της βασίλισσας, το οποίο είχε επιλέξει ξανά στο παρελθόν στο 70ο πάρτι επετείου της Βασίλισσας και του Δούκα του Εδιμβούργου το 2017.

Η Kate όμως, πέρα από την Βασίλισσα, ταυτόχρονα, τίμησε και την πριγκίπισσα Diana, η οποία το είχε φορέσει σε μια κρατική επίσκεψη στην Ολλανδία το 1982.

Η Δούκισσα του Cambridge φορούσε επίσης τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια της Βασίλισσας, φτιαγμένα από μαργαριτάρια που χαρίστηκαν σε εκείνη κατά την εκδήλωση του γάμου της με τον Φίλιππο το 1947. Τα σκουλαρίκια περιέχουν ένα μεγάλο στρογγυλό διαμάντι με ένα μικρότερο διαμάντι που κρέμεται κάτω από αυτό.

Η Kate έχει φορέσει τα συμβολικά σκουλαρίκια σε αρκετές περιπτώσεις στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένης της Ημέρας Μνήμης το 2016, μόλις έναν χρόνο αφότου η μονάρχης επέλεξε να φορέσει τα κοσμήματα τον προηγούμενο χρόνο για την ίδια εκδήλωση.

Καθώς ο σύζυγός της, πρίγκιπας William συμμετείχε στην πομπή, η Δούκισσα του Cambridge πήρε τη θέση της μαζί με τους άλλους επισκέπτες που παρευρέθηκαν στην κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου το Σάββατο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Κάστρο του Windsor. 

Λόγω των πρωτοκόλλων COVID-19, μόνο 30 άτομα μπορούσαν να παρευρεθούν στην υπηρεσία, και όπως όλοι οι παρευρισκόμενοι, η Kate φορούσε επίσης μια μαύρη μάσκα προσώπου.

Λίγες μέρες πριν από την κηδεία, ο πρίγκιπας William μοιράστηκε ένα συγκινητικό μήνυμα για τον παππού του, πρίγκιπα Φίλιππο εκ μέρους του ίδιου, της Kate, και των παιδιών τους.

«Θα είμαι πάντα ευγνώμων που η γυναίκα μου είχε τόσα πολλά χρόνια για να γνωρίσει τον παππού μου και για την καλοσύνη που της έδειξε», έγραψε.

«Δεν θα πάρω ποτέ δεδομένες τις ιδιαίτερες αναμνήσεις που θα έχουν πάντα τα παιδιά μου για τον προ-παππού τους και να βλέπουν από μόνα τους την αυτή την αίσθηση της περιπέτειας καθώς και το ιδιαίτερο χιούμορ του!».

Πηγή φωτογραφίας: Getty Images

Δείτε ακόμη:

Όταν η Kate MIddleton επιλέγει casual chic σύνολα

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.