CELEBRITIES

Αιώνια θηλυκότητα: Η εκρηκτική Monica Bellucci σαγηνεύει στο νέο της εξώφυλλο


The Jennettes

23 Απριλίου 2021

Αιώνια θηλυκότητα: Η εκρηκτική Monica Bellucci σαγηνεύει στο νέο της εξώφυλλο
Η Monica Belucci ποζάρει για περιοδικό μόδας και εντυπωσιάζει

Η Monica Bellucci για ακόμα μία φορά αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Ποζάρει στο εξώφυλλο της γαλλικής έκδοσης του περιοδικού Madame Figaro στα 56 της χρόνια, απόλυτα αισθησιακή.

Η Ιταλίδα με την μεσογειακή ομορφιά παραμένει διαχρονικά εντυπωσιακή και λαμπερή: «Όταν ξεκίνησα, δεν είχα ποτέ φανταστεί ότι θα έκανα ακόμη γυρίσματα στα 50 μου», είπε η ίδια στο περιοδικό.

Φιγουράρει στο ασπρόμαυρο εξώφυλλο καθισμένη σε ένα τραπέζι μια ηλιόλουστη ημέρα στην εξοχή. Αγγίζει το πρόσωπό της ενώ τα μαλλιά της ανεμίζουν με το φύσημα του ανέμου.

Σε άλλη λήψη φορά ένα λευκό, πλεκτό φόρεμα Dior και λευκές ψηλοτάκουνες peep toe γόβες ενώ χαλαρώνει σε μια παλιά, ξύλινη πολυθρόνα.

Η πιο σέξι φωτογραφία της είναι όμως, άλλη. Σε αυτή ποζάρει με καρό φούστα με σκίσιμο και lingerie top σε ένα γραφείο, κρατώντας ένα παλιό ακουστικό.

Δείτε ακόμη

Monica Bellucil: 9 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι παραμένει το απόλυτο θηλυκό

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.