CELEBRITIES

Ariana Grande: Παντρεύτηκε τον Dalton Gomez σε μια «κλειστή» τελετή


The Jennettes

18 Μαΐου 2021

Ariana Grande: Παντρεύτηκε τον Dalton Gomez σε μια «κλειστή» τελετή
Η Ariana Grande και ο Dalton Gomez είναι πλέον ένα παντρεμένο ζευγάρι!

Η Ariana Grande και ο Dalton Gomez είναι πλέον ένα παντρεμένο ζευγάρι!

Ο εκπρόσωπος της διάσημης τραγουδίστριας επιβεβαιώνει την είδηση στο PEOPLE, ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε. «Ήταν μια μικρή και κλειστή τελετή - λιγότερα από 20 άτομα. Το δωμάτιο ήταν τόσο χαρούμενο και γεμάτο αγάπη. Και οι δύο οικογένειες δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένες».

Το TMZ ανέφερε για πρώτη φορά ότι η τελετή πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του ζευγαριού στο Montecito της Καλιφόρνια. «Τόσο η Ari όσο και ο Dalton αγαπούν το Montecito. Περνούν πολύ χρόνο εκεί», λέει μια πηγή στο People. «Οπότε ήταν λογικό να παντρευτούν στο όμορφο και ιστορικό σπίτι της Ari».

Η Grande, 27 ετών, ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Gomez, έναν 25χρονο κτηματομεσίτη, τον Δεκέμβριο, όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία του δαχτυλιδιού της μαζί με τη λεζάντα «Forever n then some». «Δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι, είναι τόσο ενθουσιασμένοι», είχε αναφέρει τότε μια πηγή.

Άρχισαν τη σχέση τους τον Ιανουάριο του 2020 και πέρασαν την πανδημία στο σπίτι της ποπ σταρ στο Λος Άντζελες. Τότε ήταν που η σχέση τους έλαβε μια πιο σοβαρή τροπή. 

Αρχικά έκαναν την σχέση τους επίσημη όταν εμφανίστηκαν στο μουσικό βίντεο για το τραγούδι της Grande με τον Justin Bieber, «Stuck with U» το Μάιο. Τον Ιούνιο η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών των δυο τους στο Instagram.

«Η οικογένεια της Ari είναι πολύ χαρούμενη. Όλοι αγαπούν τον Dalton. Είναι υπέροχος για εκείνη», είπε η ίδια πηγή. «Αυτή η περίοδος της ζωής της ήταν πολύ ήσυχη και χωρίς προβλήματα. Όλοι είναι πολύ χαρούμενοι που παντρεύτηκε τον Dalton».

Δείτε ακόμη: Ένας γάμος διαφορετικούς από όλους τους άλλους

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.