CELEBRITIES

Barack Obama: Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ απαντά σε ερωτήσεις για τους εξωγήινους


The Jennettes

19 Μαΐου 2021

Barack Obama: Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ απαντά σε ερωτήσεις για τους εξωγήινους
Ο Barack Obama απάντησε σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με τους εξωγήινους στο Late Late Show του James Corden. Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε ως καλεσμένος στο πρόγραμμα τη Δευτέρα το βράδυ.

Ο Barack Obama απάντησε σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με τους εξωγήινους στο Late Late Show του James Corden. Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή τη Δευτέρα το βράδυ.

Ο Reggie Watts ρώτησε τον Obama αν είχε πληροφορίες για τα UFO, με αφορμή έναν πρώην πιλότο του Ναυτικού που μίλησε πρόσφατα για το θέμα σε μια συνέντευξη στο «60 Minutes» που προβλήθηκε την Κυριακή.

«Όσον αφορά τους εξωγήινους, υπάρχουν πράγματα που απλά δεν μπορώ να σας πω στον αέρα. Η αλήθεια είναι ότι όταν ήρθα στο γραφείο, ρώτησα: «Υπάρχει εργαστήριο όπου διατηρούμε τα εξωγήινα δείγματα και τα διαστημικά σκάφη;». Έκαναν λίγη έρευνα και η απάντηση ήταν όχι», είπε ο Obama.

Ο πρώην Πρόεδρος μοιράστηκε κάποιες απτές πληροφορίες με πιο σοβαρό ύφος.

«Αλλά αυτό που είναι αλήθεια - και πραγματικά δεν αστειεύομαι εδώ - είναι ότι υπάρχουν πλάνα και αρχεία αντικειμένων στον ουρανό που δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι είναι. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε πώς κινούνται, την τροχιά τους. Δεν έχουν ένα εύκολα κατανοητό σχέδιο και μορφή. Νομίζω ότι οι άνθρωποι εξακολουθούν να παίρνουν σοβαρά [το καθήκον] να προσπαθούν να ερευνήσουν και να καταλάβουν τι είναι. Αλλά δεν έχω τίποτα να σας αναφέρω σήμερα».

Ο υπολοχαγός Ryan Graves, πρώην πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού, είπε στο «60 Minutes» ότι και οι συνάδελφοί του στο Ναυτικό εντόπιζαν άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα «κάθε μέρα για τουλάχιστον δύο χρόνια».

Όπως ανέφερε το πρόγραμμα του CBS, η Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας των ΗΠΑ διέταξε τον Διευθυντή Εθνικής Πληροφόρισης και τον Υπουργό Άμυνας να υποβάλουν έκθεση σχετικά με τα Άγνωστα Εναέρια Φαινόμενα (UAPs) έως τον επόμενο μήνα.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.