CELEBRITIES

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Διακόπτουν την λειτουργία των φιλανθρωπικών οργανώσεων στην Βρετανία


The Jennettes

19 Μαΐου 2021

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Διακόπτουν την λειτουργία των φιλανθρωπικών οργανώσεων στην Βρετανία
Σε ένα άλλο σαφές σημάδι ότι η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry σκοπεύουν να κάνουν τις Ηνωμένες Πολιτείες τη μόνιμη κατοικία τους, το ζευγάρι υπέβαλε έγγραφα σήμερα για να κλείσει τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Σε ένα άλλο σαφές σημάδι ότι η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry σκοπεύουν να κάνουν τις Ηνωμένες Πολιτείες τη μόνιμη κατοικία τους, το ζευγάρι υπέβαλε έγγραφα για να κλείσει τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός, γνωστός ως Sussex Royal, μέχρι το ζευγάρι να αποχωρήσει από τους ρόλους τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας στις αρχές του 2020, άλλαξε το όνομά του πέρυσι σε MWX Trading, αν και δεν είναι ξεκάθαρο τι σημαίνει το MWX.

Τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο Companies House δείχνουν ότι το ζευγάρι όρισε έναν εκκαθαριστή για να επιβλέπει τον τερματισμό του μη κερδοσκοπικού οργανισμού. Τα ίδια έγγραφα δείχνουν ότι το ζευγάρι ζητά επίσημα να κλείσει το φιλανθρωπικό ίδρυμα στις 4 Μαΐου 2021. 

jenny.gr

Είναι μια ακόμη ένδειξη ότι η Meghan και ο Harry σκοπεύουν να κάνουν την Καλιφόρνια το μόνιμο σπίτι τους και να μην επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για να συνεχίσουν την αποστολή τους.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του ζευγαριού με την Oprah, ο Harry εξήγησε ότι έχει «ερωτευτεί» την Καλιφόρνια. «Το να έχω υπαίθριο χώρο όπου μπορώ να κάνω βόλτες με τον Archie και να πηγαίνουμε για περιπάτους ως οικογένεια και με τα σκυλιά, είναι απίστευτο. Πηγαίνουμε για πεζοπορίες ή κατεβαίνουμε στην παραλία, η οποία είναι τόσο κοντά», είπε, προσθέτοντας ότι πίστευε ότι ο τρόπος ζωής τους ωφέλησε τον γιο τους, τον Archie.

Η Meghan και ο Harry έχουν καταστήσει σαφές ότι σκοπεύουν να συνεχίσουν τη δουλειά τους που εστιάζει στην ψυχική υγεία- το πρώτο τρέιλερ για τη σειρά «The Me Me You Can't See» του Harry, σε συνεργασία με την Oprah, κυκλοφόρησε αυτήν την εβδομάδα.

Μιλώντας στο podcast του Dax Shepherd «Experience Expert» αυτήν την εβδομάδα, ο πρίγκιπας Harry είπε: «Μόλις άρχισα να κάνω θεραπεία, ήταν σαν να σπάει η φούσκα. Έβγαλα το κεφάλι μου από την άμμο και του έδωσα ένα καλό κούνημα και σκέφτηκα ότι είμαι σε αυτή την προνομιακή θέση, οπότε σταμάτησα να παραπονιέμαι ότι θέλω κάτι διαφορετικό και ξεκίνησα να πράττω. Σκέφτηκα με ποιον τρόπο θα κάνω τη μαμά μου περήφανη και θα χρησιμοποιήσω αυτήν την πλατφόρμα για να επηρεάσω πραγματικά την αλλαγή».

Δείτε ακόμη: 9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.