CELEBRITIES

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Το ζευγάρι που ρίσκαρε τα πάντα γιορτάζει 3 χρόνια γάμου


Εύα Κονδύλη

19 Μαΐου 2021

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Το ζευγάρι που ρίσκαρε τα πάντα γιορτάζει 3 χρόνια γάμου
Η Meghan Markle ήταν η Αμερικανίδα ηθοποιός, με πάθος για ανθρωπιστικές και φεμινιστικές αιτίες. Ο Harry ήταν ο επαναστάτης πρίγκιπας που έγινε στρατιώτης και ένας από τους πιο διάσημους εργένηδες στον κόσμο. 

Η Meghan Markle ήταν η Αμερικανίδα ηθοποιός, με πάθος για ανθρωπιστικά έργα. Ο Harry ήταν ο επαναστάτης πρίγκιπας που έγινε στρατιώτης και ένας από τους πιο διάσημους εργένηδες στον κόσμο. 

Μαζί, αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και διάσημα ζευγάρια στον κόσμο.

Η γνωριμία

jenny.gr

Ο Harry και η Meghan γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών, σε ένα ραντεβού στα τυφλά στις αρχές Ιουλίου του 2016. Ο Harry δήλωσε αργότερα στον τύπο ότι ήξερε αμέσως ότι ήταν «η μοναδική». «Ήμουν έκπληκτος όταν μπήκα σε αυτό το δωμάτιο και την είδα», είπε. Μετά από μόλις δύο ραντεβού, το νέο ζευγάρι πήγε διακοπές στην Μποτσουάνα, για κάμπινγκ κάτω από τα αστέρια.

Ερωτεύτηκαν «τόσο απίστευτα γρήγορα», αποδεικνύοντας ότι «τα αστέρια ήταν ευθυγραμμισμένα», όπως είπε ο Harry.

Μετά από τέσσερις μήνες, βγαίνει το πρώτο δημοσίευμα από τη βρετανική εφημερίδα Sunday Express για τη σχέση του πρίγκιπα με την Αμερικανίδα ηθοποιό. «Το ειδύλλιο είναι στις αρχές του, αλλά δεν θα είναι υπερβολή να πούμε πως είναι συνεπαρμένος μαζί της» δηλώνει άνθρωπος του περιβάλλοντός τους στην εφημερίδα.

Επίσημα ζευγάρι!

jenny.gr

Τον Νοέμβριο του 2016, σε δήλωση μέσω του Kensington Palace, ο Harry επιβεβαιώνει τη σχέση του με την ηθοποιό των Suits. Αλλά δεν είναι και τόσο ευχάριστη ανακοίνωση.

O Harry αντεπιτίθεται στον Τύπο και τα trolls των κοινωνικών δικτύων για την παρενόχληση στη νέα του κοπέλα. Παρακαλεί να σταματήσουν το «κύμα κακοποίησης και παρενόχλησης» που είχε απευθυνθεί στην Meghan. Μια διαμάχη που τους βασανίζει ακόμη και σήμερα, όπου κατέληξε σε δικαστικές μάχες και στην ψυχολογική επιβάρυνση της Meghan.

Το Μάιο του 2017, η Meghan πηγαίνει στο γαμήλιο πάρτι της Pippa Middleton, ως η συνοδός του Harry. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο πρίγκιπας ζήτησε τότε την άδεια της βασίλισσας Ελισάβετ Β' να την παντρευτεί.

Η Meghan μιλάει πρώτη φορά για την σχέση τους

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair)

Η Meghan μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της για πρώτη φορά στο τεύχος Οκτωβρίου 2017 της Vanity Fair.

«Είμαστε ζευγάρι. Είμαστε ερωτευμένοι. Είμαι σίγουρη πως θα υπάρξει μία στιγμή που θα πρέπει να βγούμε μπροστά και να παρουσιάσουμε τους εαυτούς μας, και να έχουμε ιστορίες να πούμε, αλλά ελπίζω ο κόσμος να καταλάβει πως τώρα είναι δική μας στιγμή. Είναι για εμάς. Είναι κομμάτι του τι το κάνει τόσο ξεχωριστό, το ότι είναι δικό μας. Αλλά είμαστε χαρούμενοι. Προσωπικά, λατρεύω μία καλή ιστορία αγάπης».

Πρώτη δημόσια εμφάνιση

jenny.gr

Για μήνες το ζευγάρι απέφυγε τις κάμερες, όμως στους Αγώνες Invictus 2017 στο Τορόντο φωτογραφήθηκαν οι δύο τους για πρώτη φορά, κρατώντας χέρια και χαμογελώντας.

Η πρόταση γάμου

jenny.gr

Στις 27 Νοεμβρίου 2017, ο Harry έπεσε στο ένα γόνατο για να κάνει πρόταση γάμου στην Meghan, καθώς έφτιαχναν ψητό κοτόπουλο μαζί, στο σπίτι τους στο Παλάτι του Kensington.

Ο Harry είχε σχεδιάσει το δαχτυλίδι, φτιαγμένο με δύο διαμάντια που ανήκαν στην μητέρα του, Diana, πριγκίπισσα της Ουαλίας. Στο κέντρο ήταν ένα διαμάντι από την Μποτσουάνα. Το ζευγάρι μοιράστηκε την ιστορία τους σε μια συνέντευξη με το BBC και εμφανίστηκε γεμάτο θετικότητα για το μέλλον.

Αποκάλυψαν ότι η Meghan θα σταματήσει να δουλεύει σαν ηθοποιός για να επικεντρωθεί σε αιτίες κοντά στην καρδιά της, συνεργαζόμενη με τον σύζυγό της. «Ξέρω ότι θα είναι απίστευτα καλή στο κομμάτι της δουλειάς», είπε ο Harry. Τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν καθώς άρχισαν οι προετοιμασίες για τον γάμο του Μαΐου 2018 στο Windsor.

Πρώτη βασιλική υποχρέωση

jenny.gr

Το Δεκέμβριο 2017, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle παρευρίσκονται στην πρώτη επίσημη βασιλική τους υποχρέωση μαζί στο Νότινγχαμ. Συναντήθηκαν με πλήθη και επισκέφτηκαν ένα κέντρο σύγχρονης τέχνης, όπου τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα του AIDS.

«Ο πρίγκιπας Harry έχει πάει στο Νότινγχαμ πολλές φορές στο παρελθόν και είναι χαρούμενος που συστήνει την πόλη στην κυρία Markle», έγραψε στο Παλάτι του Kensington στο Twitter. Εβδομάδες αργότερα, έθεσαν ημερομηνία γάμου: 19 Μαΐου 2018.

Ο βασιλικός γάμος

jenny.gr

Στις 19 Μαΐου Ο πρίγκιπας Harry παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Meghan Markle, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο παλάτι του Ουίνδσορ. Καλεσμένοι ήταν 800 άτομα, ενώ οι προετοιμασίες, η τελετή και η δεξίωση κόστισαν περίπου 45.000.000 ευρώ. 

Η νύφη φορούσε Clare Waight Keller για τον Givenchy, και περπάτησε μόνη στο πρώτο μισό του διαδρόμου - μια ισχυρή κίνηση αφού ο πατέρας της, ο Thomas Markle, ανακοίνωσε ότι δεν θα παρευρεθεί.

Για τη βραδινή δεξίωση στο Frogmore House, η Meghan άλλαξε σε βραδινό φόρεμα Stella McCartney και φοράει ένα δαχτυλίδι με γαλαζοπράσινες πέτρες από τη συλλογή της πριγκίπισσας Diana. Το ζευγάρι έπειτα ξεκινά το μήνα του μέλιτος τους - η τοποθεσία του οποίου είναι ακόμα άγνωστη.

Ο καρπός του έρωτα τους

jenny.gr

Τον Οκτώβριο 2018, αμέσως πριν ξεκινήσει μια περιοδεία ανεμοστρόβιλου στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Τόνγκα και τα Φίτζι, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ανακοινώνουν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. 

Στις 6 Μαΐου 2019, η Meghan γέννησε τον Archie Harrison Mountbatten-Windsor, στο νοσοκομείο Portland στο Λονδίνο. Η Meghan επέλεξε επίσης να μην ποζάρει «στα σκαλοπάτια» αφού έφυγε από το νοσοκομείο όπως άλλες βασιλικές μητέρες. Αντί αυτού, ο δούκας και η δούκισσα παρουσίασαν το μωρό στον κόσμο σε συνέντευξη τύπου στο St George's Hall, στο Κάστρο του Windsor.

Η παραίτηση

jenny.gr

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex ανακοίνωσαν την απόφασή τους να παραιτηθούν από τα καθήκοντά τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας στις 8 Ιανουαρίου 2020. 

Σε δημόσια δήλωση, είπαν: «Μετά από πολλούς μήνες προβληματισμού και εσωτερικών συζητήσεων, έχουμε επιλέξει να κάνουμε μια μετάβαση φέτος χαράζοντας έναν προοδευτικό νέο ρόλο μέσα σε αυτό το ίδρυμα. Σκοπεύουμε να απομακρυνθούμε ως «ανώτερα» μέλη της Βασιλικής Οικογένειας και να εργαστούμε για να γίνουμε οικονομικά ανεξάρτητοι, ενώ συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε πλήρως την Αυτού Μεγαλειότητα».

Το ζευγάρι μετέβη επίσημα στη νέα του ζωή στα τέλη Μαρτίου 2020. Στη συνέχεια, εγκαταστάθηκε με τον Archie στη Santa Barbara της Καλιφόρνια. 

Ένα δεύτερο παιδί για το ζευγάρι

Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του 2021, ο Harry και η Meghan αποκάλυψαν ότι περίμεναν το δεύτερο παιδί τους. «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Archie πρόκειται να γίνει μεγάλος αδερφός. Οι δούκες είναι πολύ χαρούμενοι που περιμένουν το δεύτερο παιδί τους», δήλωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού.

Η συνέντευξη με την Oprah

jenny.gr

Μετά από την ανακοίνωση του Παλατιού και του ζευγαριού ότι η μετακόμιση είναι μόνιμη, ο Harry και η Meghan αποφάσισαν να μιλήσουν για την εμπειρία τους με την βασιλική οικογένεια σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Σύμφωνα με το Nielsen, 17,3 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν την πολυαναμενόμενη συνομιλία ζωντανά. Στη δίωρη συνέντευξη, το ζευγάρι συζήτησαν για τα πάντα, από τον βασιλικό γάμο τους μέχρι το φύλο του δεύτερου παιδιού τους (περιμένουν ένα κοριτσάκι!), τον ρατσισμό και τα βρετανικά μέσα.

jenny.gr

Μετά από όλα αυτά και την πρόσφατη απώλεια του πρίγκιπα Φιλίππου, το ζευγάρι έχει αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες μαζί και δείχνει να απολαμβάνει τη νέα του ζωή και την ηρεμία που αυτή τους έχει φέρει. Έχουν ξεκινήσει μια σειρά έργων στο μεταξύ, συμπεριλαμβανομένων των συμφωνιών με το Netflix και το Spotify και την κυκλοφορία του νέου τους μη κερδοσκοπικού οργανισμού, Archewell.

Απέδειξαν ότι η αληθινή αγάπη είναι ικανή να προσπεράσει κάθε στέμμα και τίτλο, ενώ η αναζήτηση της ευτυχίας είναι ο πρωταρχικός στόχος του ανθρώπου!

Δείτε ακόμη: Οι πιο όμορφες στιγμές του Harry και της Meghan

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.