CELEBRITIES

Lady Gaga: «Με βίασε και με παράτησε έγκυο σε μία γωνία»


The Jennettes

21 Μαΐου 2021

Lady Gaga: «Με βίασε και με παράτησε έγκυο σε μία γωνία»
Lady Gaga: «Με βίασε και με παράτησε έγκυο σε μία γωνία»

H Lady Gaga μίλησε για την πιο δυσάρεστη και δύσκολη περίοδο στη ζωή της και τα όσα είπε μας συγκλόνισαν. Η λαμπερή pop star μίλησε ανοιχτά για την εφιαλτική εμπειρία του βιασμού της στα 19 της και για τις συνέπειες που την ακολουθούν μέχρι και σήμερα.

Η αποκάλυψη όμως που έκανε και άφησε άφωνους τους παρουσιαστές (Oprah Winfrey και πρίγκιπα Harry) ήταν ότι έμεινε έγκυος μετά το βιασμό. Η 35χρονη star επέλεξε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα με τη συνέντευξή της. Η Gaga είναι η πρώτη καλεσμένη της εκπομπής τους “The Me You Can’t See” όπου Winfrey και Harry θα εστιάζουν στην ψυχική υγεία.

Η Lady Gaga δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Ήμουν 19 ετών και δούλευα στον χώρο. Ένας παραγωγός μού είπε “βγάλε τα ρούχα σου και είπα όχι. Κι έφυγα και μου είπαν ότι θα κατέστρεφαν όλη μου τη μουσική. Και δεν σταμάτησαν. Και δεν σταμάτησαν να με ρωτούν και απλά πάγωσα και- και δεν θυμάμαι καν τι συνέβη" 

Η τραγουδίστρια δεν θα κατονομάσει τον παραγωγό αλλά και κανέναν από εκείνους που την πολέμησαν στα πρώτα της βήματα. Όπως είπε δεν θέλει να τον ξαναδεί ποτέ μπροστά της. «Η βιομηχανία είναι κακοποιητική και επικίνδυνη». Η Lady Gaga μίλησε και για την εγκυμοσύνη της, υπέφερε από εμετούς και για μήνες είχε κλειδωθεί σε ένα studio. Oι παρενέργειες την έκαναν να υποφέρει.

«Με βίασε και με παράτησε έγκυο σε μία γωνία.Έχω ψυχολογικά προβλήματα, παίρνω πολλά φάρμακα για να παραμείνω ισορροπημένη και είμαι μια μαχήτρια και ζω και είμαι καλά και δυνατή και θα πάρω όλες τις εμπειρίες της ζωής μου και θα τις μοιραστώ με τον κόσμο για να τον κάνω ένα καλύτερο μέρος».

Δείτε όλη την συνέντευξή της:

https://www.youtube.com/watch?v=dWevopoBmAE

jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS