CELEBRITIES

Naomi Campbell: Νιώθει «ευλογημένη» στα πρώτα της γενέθλια από τότε που έγινε μαμά


The Jennettes

24 Μαΐου 2021

Naomi Campbell: Νιώθει «ευλογημένη» στα πρώτα της γενέθλια από τότε που έγινε μαμά
Η Naomi Campbell γιόρτασε τα 51α γενέθλιά της το Σάββατο, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των ευτυχισμένων ειδήσεων ότι υποδέχτηκε το πρώτο της μωρό.

Η Naomi Campbell γιόρτασε τα 51α γενέθλιά της το Σάββατο, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της χαρμόσυνης είδησης ότι υποδέχτηκε το πρώτο της μωρό.

Το supermodel γιόρτασε τα 51α γενέθλιά της το Σάββατο, λίγες μόνο ημέρες μετά την ανακοίνωση ότι είχε καλωσορίσει το πρώτο της μωρό. 

«Ευλογημένη και ευγνώμων», έγραψε η Campbell στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μαζί με μια throwback φωτογραφία της που τραβήχτηκε από τη μαμά της, Valerie Morris-Campbell

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Πολλοί από τους διάσημους φίλους της star, έστειλαν επίσης ευχές στα κοινωνικά μέσα.

«Χρόνια πολλά μαμά! ♥ ️ Σ' αγαπώ! ♥ ️ Είναι τόσο ωραία που περνάς τα καλύτερα γενέθλιά που είχες ποτέ», έγραψε το επίσης supermodel Linda Evangelista, ενώ η Cindy Crawford πρόσθεσε: «Χρόνια πολλά σε αυτήν την όμορφη και νέα μαμά. Φαίνεται ότι έχεις ήδη πάρει το καλύτερο δώρο! 💗».

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, η Campbell ανακοίνωσε τα νέα για το μωρό, δημοσιεύοντας μια γλυκιά φωτογραφία του χεριού της που κρατάει τα πόδια του βρέφους.

«Μια όμορφη μικρή ευλογία με επέλεξε να γίνω η μητέρα της», έγραψε στη λεζάντα. «Νιώθω τόσο τιμή που έχω αυτήν την ευγενική ψυχή στη ζωή μου, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τον δια βίου δεσμό που τώρα μοιράζομαι μαζί σου άγγελέ μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη».

Το μοντέλο δεν έχει ακόμη αποκαλύψει το όνομα του μωρού. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Μια πηγή είπε πρόσφατα ότι η Campbell σκεφτόταν να γίνει μητέρα για πάνω από μια δεκαετία. «Ήθελε μωρό για μεγάλο χρονικό διάστημα, περισσότερο από 10 χρόνια», ανέφερε η πηγή.

«Και όποιος εκπλήσσεται με το γεγονός ότι η Naomi έχει ένα μωρό μόνη της, με τον δικό της τρόπο και το δικό της χρονοδιάγραμμα, δεν γνωρίζει τη Naomi Campbell», πρόσθεσε η πηγή.

Η Campbell ήταν στο παρελθόν ειλικρινής για την επιθυμία της να γίνει γονέας όταν θα ήταν η κατάλληλη στιγμή.

«Σκέφτομαι να κάνω παιδιά όλη την ώρα», είχε πει η Naomi τον Μάιο του 2017. «Αλλά τώρα με τον τρόπο που λειτουργεί η επιστήμη νομίζω ότι μπορώ να το κάνω όταν το θέλω».

Δείτε ακόμη: Τα πιο εμβληματικά celebrity ντουέτα μαμάς και κόρης 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.