CELEBRITIES

Jay-Z: «Έμαθα κολύμπι μετά τη γέννηση της Blue Ivy»


The Jennettes

1 Ιουνίου 2021

Jay-Z: «Έμαθα κολύμπι μετά τη γέννηση της Blue Ivy»
Ένα μωρό αλλάζει τη ζωή κάθε ανθρώπου που γίνεται γονιός, και αυτό ισχύει και για τους Beyoncé και Jay Z, οι οποίοι είναι τώρα γονείς τριών παιδιών, της Blue Ivy, 9 και των διδύμων Rumi και Sir, 4.

Ένα μωρό αλλάζει τη ζωή κάθε ανθρώπου που γίνεται γονιός, και αυτό ισχύει και για τους Beyoncé και Jay Z, οι οποίοι είναι τώρα γονείς τριών παιδιών, της Blue Ivy, 9 και των διδύμων Rumi και Sir, 4.

Κάθε γονέας ξέρει πως αρχίζεις να αναθεωρείς τη ζωή σου με το που μαθαίνεις για την άφιξη του μικρού σου και πώς οργανώνεις τα πράγματα γύρω από αυτό.

Και τώρα ο Jay-Z μίλησε για έναν από τους πιο προφανείς τρόπους που η Blue Ivy άλλαξε τα πάντα για αυτόν πριν από εννέα χρόνια, αποκαλώντας την εμπειρία «καταπληκτική» και «πολύ γειωμένη».

«Δεν έμαθα να κολυμπάω μέχρι που γεννήθηκε η Blue», μοιράστηκε σε μια εμφάνιση στην εκπομπή The Shop του LeBron James.

«Αν έπεφτε ποτέ στο νερό και δεν μπορούσα να την πιάσω, δεν θα μπορούσα ούτε να αντέξω αυτήν τη σκέψη. Έπρεπε να μάθω να κολυμπάω. Αυτό είναι. Αυτή ήταν η αρχή της σχέσης μας».

Από τότε που γεννήθηκε η Blue, είναι σαφές ότι η επίδρασή της στη ζωή του Jay-Z, ήταν βαθιά. 

Το «JAY Z Blue», ένα τραγούδι στο άλμπουμ του 2013 Magna Carta Holy Grail, αφορούσε τις ανησυχίες του για το αν είναι καλός γονέας, αφού ο πατέρας του εγκατέλειψε τη μητέρα του όταν ήταν ακόμη νέος.

Ο Jay-Z αποκάλυψε επίσης πώς αντέδρασε η Blue Ivy όταν ο πατέρας της ήταν υποψήφιος για το Rock & Roll Hall of Fame το Φεβρουάριο.

«Έλαβα την ανακοίνωση του Hall of Fame, πήγαινα τη Blue στο σχολείο», είπε και άφησε να εννοηθεί ότι η Blue Ivy ήταν λιγότερο εντυπωσιασμένη με τα συναρπαστικά νέα που έπρεπε να μοιραστεί εκείνο το πρωί.

jenny.gr

«Άρχισε να φεύγει και της είπα "δώσε μου ένα φιλί που είμαι στο Hall of Fame!", και μου είπε ψυχρά "αντίο, μπαμπά"», είπε γελώντας.

Τελευταία, ο Jay-Z μιλάει περισσότερο για την οικογενειακή ζωή. Τον Απρίλιο, ο πατέρας των τριών έδωσε μια σπάνια συνέντευξη στο The Sunday Times, όπου μίλησε για το μέλλον των παιδιών του.

«Το να νιώθεις αγαπητός είναι το πιο σημαντικό πράγμα που χρειάζεται ένα παιδί», Ο Jay-Z είπε, προσθέτοντας: «Τι γίνεται αν το παιδί μου δεν θέλει να ασχοληθεί με τη μουσική ή τα σπορ;».

«Δεν έχω ιδέα. Αλλά όσο το παιδί σας αισθάνεται αγάπη και υποστήριξη, νομίζω ότι τα πάντα είναι δυνατά».

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Splash News

Δείτε ακόμη: Τα πιο iconic looks της Beyonce!

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.