CELEBRITIES

Meghan Markle-Πρίγκιπας Harry: Μόλις υποδέχθηκαν την πρώτη τους κόρη


The Jennettes

6 Ιουνίου 2021

Meghan Markle-Πρίγκιπας Harry: Μόλις υποδέχθηκαν την πρώτη τους κόρη
Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry είναι τώρα μια τετραμελής οικογένεια! Η Δούκισσα του Sussex υποδέχτηκε το δεύτερο παιδί του ζευγαριού - ένα κοριτσάκι - την Παρασκευή. 

Χαρμόσυνα νέα για το ζευγάρι!

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry είναι πλέον μια τετραμελής οικογένεια! Η Δούκισσα του Sussex υποδέχτηκε το δεύτερο παιδί του ζευγαριού - ένα κοριτσάκι - την Παρασκευή. 

«Είναι μεγάλη χαρά που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex, καλωσορίζουν την κόρη τους, τη Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor, στον κόσμο», ανέφερε μια δήλωση από το ζευγάρι που κυκλοφόρησε την Κυριακή.

«Η Lili γεννήθηκε την Παρασκευή, 4 Ιουνίου στις 11:40 π.μ. στην αξιόπιστη φροντίδα των γιατρών και του προσωπικού στο Santa Barbara Cottage Hospital στη Santa Barbara, California. Τόσο η μητέρα όσο και το παιδί είναι υγιείς», συνέχισε η δήλωση. 

jenny.gr

«Η Lili πήρε το όνομά της από την προ-γιαγιά της, την Αυτού Μεγαλειότητα βασίλισσα, της οποίας το οικογενειακό ψευδώνυμο είναι Lilibet. Το μεσαίο της όνομα, Diana, επιλέχθηκε για να τιμήσει την αγαπημένη της γιαγιά, την πριγκίπισσα της Ουαλίας».

«Αυτό είναι το δεύτερο παιδί για το ζευγάρι, που έχει επίσης έναν γιο δύο ετών, τον Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Ο Δούκας και η Δούκισσα σας ευχαριστούν για τις θερμές ευχές και τις προσευχές σας, καθώς απολαμβάνουν αυτή την ξεχωριστή στιγμή ως οικογένεια».

Το δεύτερο παιδί των Sussexes είναι τώρα όγδοο στη σειρά του βρετανικού θρόνου, αμέσως μετά τον αδερφό της, Archie. Το νέο βασιλικό μωρό είναι επίσης το πέμπτο εγγόνι του πρίγκιπα Καρόλου και το ενδέκατο δισέγγονο της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Δείτε ακόμη: Οι καλύτερες στιγμές του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.