CELEBRITIES

Selena Gomez: "Οι προηγούμενες σχέσεις μου ήταν καταραμένες"


The Jennettes

23 Ιουνίου 2021

Selena Gomez: "Οι προηγούμενες σχέσεις μου ήταν καταραμένες"
Selena Gomez: "Οι προηγούμενες σχέσεις μου ήταν καταραμένες"

Η Selena Gomez έχει μιλήσει σε πολλές συνεντεύξεις της για την προσωπική της ζωή και πόσο δύσκολα έχει περάσει με τους συντρόφους της.

Η λάμπερή τραγουδίστρια γνωρίζει καλά ότι είναι πολύ δύσκολο να βρίσκεται συνεχώς κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας και μάλιστα όταν αυτό γίνεται από μικρή ηλικία. Σε πρόσφατη λοιπόν συνέντευξή της, μίλησε ανοιχτά για παλιές της σχέσεις και τον λόγο που εκείνες δεν θα είχαν ευχάριστη κατάληξη.

Οι δυο πρώην της, Justin Bieber και Weeknd και η σχέση της μαζί τους της ήταν από τα πρώτα θέματα και η ίδια είχε επηρεαστεί αρνητικά που μάλιστα χρειάστηκε να αφοσιωθεί στην υγεία της. Χαρακτηριστικά, ανέφερε:

"Πιστεύω πως οι εμπειρίες μου σε σχέσεις ήταν καταραμένες. Ήμουν πολύ μικρή να εκτεθώ σε ορισμένα πράγματα όταν ήμουν σε σχέσεις"

Προσθέτει ότι χρειάστηκε να βρει τη σημασία της λέξης "rare", όπως λέγεται και το brand καλλυντικών της, καθώς μέχρι τότε ένιωθε κατώτερη από το άλλο της μισό. Φυσικά, όλο αυτό τη δυσκόλεψε αρκετά συναισθηματικά και κάνοντας τον απολογισμό της διαπίστωσε ότι το πιο σημαντικό είναι πρώτα να δώσει αγάπη στον ίδιο της τον εαυτό.

Δείτε ακόμη:

Justin Bieber - Selena Gomez: Tο χρονικό της σχέσης τους

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.