CELEBRITIES

Η Charlize Theron μάς δείχνει πώς να φορέσουμε τη μίνι φούστα - φάκελο φέτος το καλοκαίρι


The Jennettes

28 Ιουνίου 2021

Η Charlize Theron μάς δείχνει πώς να φορέσουμε τη μίνι φούστα - φάκελο φέτος το καλοκαίρι
H Charlize Theron εντυπωσιακή όσο ποτέ

Η Charlize Theron παρευρέθηκε στην προβολή της ταινίας «F9» (Μαχητές των Δρόμων 9) στο Λος Άντζελες και τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω της.

Όπως πάντα η 45χρονη ηθοποιός έδειχνε εντυπωσιακή. Ήταν εκείνη που φιλοξένησε την ειδική εκδήλωση  του Charlize Theron Africa Outreach Project στο Universal Studios με φόντο το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Για την περίσταση φορούσε λευκό πουκάμισο και μαύρη μίνι φούστα- φάκελο που αποκάλυπτε τα μακριά και εντυπωσιακά πόδια της.

Το μίνιμαλ αλλά sexy outfit της, συνδύασε με μυτερές ankle boots που της χάριζαν έξτρα ύψος και μαύρη τσάντα φάκελο.

Τα μαλλιά της ήταν ελαφρώς τραβηγμένα πίσω σε ένα wet look. Για το μακιγιάζ της επέλεξε να τονίσει τα χείλη της με φλογερό κόκκινο κραγιόν. H Theron είναι μία από τις πιο λαμπερές και κομψές γυναίκες του Hollywood και κάθε της εμφάνιση γίνεται αντικείμενο συζήτησης. Ακόμα και με αυτό το απλό ασπρόμαυρο σύνολο, με το αυστηρό πουκάμισο και την mini φούστα έδειχνε εκθαμβωτική.

jenny.gr

 Δείτε ακόμη: Αυτές είναι οι 10 πλουσιότερες γυναίκες ηθοποιοί

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.