CELEBRITIES

Penelope Cruz: Με 80s ολόσωμο μαγιό απολαμβάνει τις διακοπές της με τον Javier Bardem


The Jennettes

8 Ιουλίου 2021

Penelope Cruz: Με 80s ολόσωμο μαγιό απολαμβάνει τις διακοπές της με τον Javier Bardem
Penelope Cruz: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ με ολόσωμο μαγιό απολαμβάνει τις διακοπές της με τον Javier Bardem

H Penelope Cruz είναι από τις πιο γοητευτικές stars και όσο μεγαλώνει, μας αρέσει ακόμη πιο πολύ! Είναι πάντα στιλάτη και φροντίζει κάθε λεπτομέρεια τόσο στην καθημερινή της ζωή όσο και στα επίσημα καλέσματα. Πρόσφατα, οι φωτογράφοι την εντόπισαν στη θάλασσα μαζί με τον σύζυγό της, Javier Bardem και τα δύο τους παιδιά.

Η 47χρονη Penelope Cruz, απολάμβανε ποιοτικό χρόνο με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους, Leo, 10 ετών και Luna, 7 ετών, στη Σαρδηνία.

Η ηθοποιός ήταν υπέροχη με το γαλάζιο ολόσωμο μαγιό της και έδειχνε χαλαρή και ευδιάθετη. Ήταν μια ακόμη οικογενειακή εκδρομή που όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες, όλοι περνούσαν όμορφα και απολάμβαναν τον ήλιο και τα παιχνίδια δίπλα στο κύμα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dailycelebrity3

Το μαγιό της Penelope είναι μια πραγματική έμπνευση για κάθε γυναίκα που θέλει να είναι κομψή και στιλάτη στη παραλία. Το μαγιό της ανήκει στo brand  L'Agent Provocateur, σύμφωνα με τη DailyMail. Σε τιρκουάζ απόχρωση και 80s γραμμή, με λεπτομέρεια φερμουάρ μπροστά στο στήθος, το μαγιό της Penelope είναι ιδανικό για κάθε γυναίκα άνω των 40 που θέλει να δείχνει εντυπωσιακή στην παραλία.

Eμείς βρήκαμε τις πιο κομψές εναλλακτικές:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.