CELEBRITIES

H Vera Wang έκλεισε τα 72, αλλά μοιάζει να βρήκε το ελιξήριο της νεότητας


The Jennettes

8 Ιουλίου 2021

H Vera Wang έκλεισε τα 72, αλλά μοιάζει να βρήκε το ελιξήριο της νεότητας

Η διάσημη Αμερικανίδα σχεδιάστρια μόδας, είχε γενέθλια. Έκλεισε τα 72 χρόνια και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πόσο νεανική δείχνει η εικόνα της.

Λίγες μέρες πριν ντύσει με τις εντυπωσιακές δημιουργίες της, την διάσημη τραγουδίστρια Gwen Stefani, στον γάμο της, μοιράστηκε στιγμές από το πάρτι γενεθλίων της, όπου την βλέπουμε να διασκεδάζει ξέφρενα. Στις 27 Ιουνίου η Vera Wang έκλεισε τα 72, αλλά η αλήθεια είναι ότι μοιάζει πολλά χρόνια νεότερη. Όλοι αναρωτιούνται πώς το κάνει.

Η Vera Wang, που έχει καταγωγή από την Κίνα, γιόρτασε τα γενέθλιά της στο Soho στο The Jimmy. Πρόσφατα, μάλιστα η ίδια λάνσαρε τη δική της σειρά με αφρώδεις οίνους.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών 60 εκλεκτοί καλεσμένοι, στο πάρτι ήταν καλεσμένος και ο Steven Andrade, ο οποίος εμφανίστηκε ως Cher σε ένα φοβερό drag queen show. Εκείνη φορούσε ένα εντυπωσιακό φλούο κίτρινο φόρεμα με βολάν και ανοιχτή πλάτη.

Δείτε ακόμη: 14 διάσημοι που έκαναν το εμβόλιο κατά της Covid-19

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS