CELEBRITIES

George όπως William: H απίστευτη ομοιότητα τους στη νέα φωτογραφία του 8χρονου πρίγκιπα


The Jennettes

22 Ιουλίου 2021

George όπως William: H απίστευτη ομοιότητα τους στη νέα φωτογραφία του 8χρονου πρίγκιπα
H νέα φωτογραφία του 8χρονου πρίγκιπα George

Μόλις δύο εβδομάδες μετά την εμφάνιση του πρίγκιπα George στους τελικούς του Euro Cup με κοστούμι και γραβάτα, ο νεαρός royal έχει την ευκαιρία να επιδείξει πιο απλή ενδυμασία. Πριν από τα όγδοά γενέθλιά του την Πέμπτη, το Kensington Palace μοιράστηκε μία νέα φωτογραφία του χαμογελαστού πρίγκιπα στηνοποία φορά ένα ριγέ μπλε και πορτοκαλί polo, καθισμένο στην κουκούλα ενός Land Rover Defender. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από την Kate Middleton στο Anmer Hall, το οικογενειακό καταφύγιο του Cambridge στο Sandringham Estate στο Norfolk.

Στο Instagram, ο λογαριασμός της οικογένειας μοιράστηκε την εικόνα με μερικά emoji και ένα θαυμαστικό για να δείξει λίγο έκπληξη για το πόσο μεγάλωσε ο μελλοντικός βασιλιάς. Σύμφωνα με την Telegraph, η οικογένεια σχεδιάζει να γιορτάσει τα γενέθλιά του ιδιωτικά.

Η συμπερίληψη του Land Rover ήταν πιθανόν μια αναφορά στον αείμνηστο παππού του George, πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος είχε πολλές εκδόσεις του αθλητικού οχήματος καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Εκτός από την εμφάνισή του στο Euro Cup, ο George συνόδευσε τον William στο Sandringham Road Race την Ημέρα του Πατέρα, μαζί με την Charlotte. Η θερινή περίοδος στο Thomas's Battersea, το σχολείο στο Λονδίνο, όπου ο George και η Charlotte είναι μαθητές, ολοκληρώθηκε στις αρχές Ιουλίου. Τον Ιούνιο, η Daily Mail ανέφερε ότι η Kate και ο Πρίγκιπας William σκέφτονταν να στείλουν τον George σε ένα οικοτροφείο στο Berkshire το φθινόπωρο.

Δείτε ακόμα: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.