CELEBRITIES

«Ντροπή σας»: Η Emily Ratajkowski απαντά σε όσους την κρίνουν για το πώς μεγαλώνει το παιδί της


The Jennettes

25 Ιουλίου 2021

«Ντροπή σας»: Η Emily Ratajkowski απαντά σε όσους την κρίνουν για το πώς μεγαλώνει το παιδί της
H Emily Ratajkowski λατρεύει να μοιράζεται στιγμιότυπα από τη μητρότητα στα social media. Δεν ανέχεται, όμως, την κριτική από αγνώστους.

H Emily Ratajkowski λατρεύει να μοιράζεται στιγμιότυπα από τη ζωή με το μωρό της στα social media. Δεν ανέχεται, όμως, την κριτική από αγνώστους.

Το μοντέλο έγινε μαμά το φετινό Μάρτιο, φέρνοντας στη ζωή τον μικρό Sylvester Apollo Bear. Από τότε, έχει υποστεί mom-shaming, όπως ονομάζεται, για τα πάντα – από τον τρόπο με τον οποίο κρατά το μωρό της στην αγκαλιά, μέχρι το θηλασμό

«Όλοι θυμόμαστε την εποχή που κατακρίναμε την Britney και το χαρακτηρισμό της ως “κακή μητέρα”, όταν οδήγησε με το μωρό της αγκαλιά. Μιλάμε για το ότι πρέπει να βελτιωθούμε, ως κοινωνία. Στο μεταξύ, τα σχόλιά μου είναι γεμάτα απαίσιες παρατηρίσεις για το πόσο δεν αξίζω να είμαι μητέρα. Ντροπή σας.

Δε με ενδιαφέρει αν με μισείτε ή αν μισείτε τους celebrities (ή απλώς τις γυναίκες) αλλά είναι απίστευτα τρομακτικό το να γίνεσαι γονιός και σε καμία δεν αξίζει να έρχονται άγνωστοι και να λένε πως είναι κακές μητέρες», έγραψε σε Instagram story.

Όλα ξεκίνησαν από μία φωτογραφία στην οποία η Emily Ratajkowski κρατά το μωρό της αγκαλιά με το ένα χέρι. Μπορεί να τη διέγραψε, αλλά οι χρήστες του Instagram ξεκίνησαν να της επιτίθενται – και δεν σταματούν.

 

πηγή φωτογραφίας: Splash News
 

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και να υιοθετήσουν παιδιά 

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.