ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το tie-dye manicure της Chiara Ferragni είναι η νέα hot τάση που θα λατρέψετε


The Jennettes

11 Αυγούστου 2021

Το tie-dye manicure της Chiara Ferragni είναι η νέα hot τάση που θα λατρέψετε
Το tie-dye manicure της Chiara Ferragni είναι η νέα τάση που θα λατρέψετε

To νέο nail trend της Chiara Ferragni είναι η έμπνευση που είχατε ανάγκη σήμερα, ειδικά αν ετοιμάζεστε για τις διακοπές σας και θέλετε να ένα fan manicure. Η αγαπημένη fashion blogger μας "δείχνει το δρόμο" και εμείς δεν έχουμε παρά να την εμπιστευτούμε στο αμέσως επόμενο ραντεβού μας.

Είναι δεδομένο και το βλέπουμε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι η Chiara έχει δοκιμάσει όλα τα νέα mani trends στα νύχια της. Η πρόσφατη ιδέα της είναι εμπνευσμένη από τα 90s και είναι τα tie-dye nails.

Το μοτίβο tie-dye το έχουμε συναντήσει σε πολλά ρούχα το φετινό καλοκαίρι και μάλιστα έχει αγαπηθεί πολύ  στα 90s και τα 00s. Όπως είναι γνωστό η μόδα κάνει κύκλους και τώρα το tie-dye ανήκει στις πιο hot τάσεις της σεζόν. 

Η Ιταλίδα influencer ανέβασε λοιπόν μια κοντινή φωτογραφία με το stylish mani της - ένα tie-dye σχέδιο σε  λευκές, ροζ και λιλά αποχρώσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα tie-dye nails της Chiara Ferragni θα σας φτιάξουν τη διάθεση!

Δείτε ακόμη:

Μαντέψτε τι χρώμα βάφει τα νύχια της η Chiara Ferragni

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.