AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Chiara Ferragni: Προετοιμάζεται για το καλοκαίρι και μας δείχνει ένα super funky μανικιούρ


Ελένη Τσούτση

19 Απριλίου 2021

Chiara Ferragni: Προετοιμάζεται για το καλοκαίρι και μας δείχνει ένα super funky μανικιούρ

Όταν σκεφτόμαστε την Chiara Ferragni, σίγουρα δεν μπορούμε να μιλάμε για ένα απλό μανικιούρ. Η fashion blogger λατρεύει τα παιχνιδιάρικα μανικιούρ που συνήθως ξεπερνούν κάθε φαντασία. Αν μπορούσε να τη χαρακτηρίζει μια φράση, αυτή σίγουρα είναι το “go bold or go home”.

Εφόσον λοιπόν, τα nail salon είναι ανοιχτά και το καλοκαίρι έρχεται σιγά- σιγά, δεν έχετε παρά να αντλήσετε έμπνευση από το τελευταίο nail art της Chiara.

Άλλωστε, έχουμε ανάγκη από ανανέωση και από κάτι που θα μας φτιάξει την διάθεση, και το μανικιούρ είναι μία πολύ καλή λύση! Η Chiara Ferragni μάς έδειξε το πιο cool μανικιούρ λευκή βάση και τις ροζ γραμμές που θυμίζει κάποιο ζαχαρωτό.

Αν σας αρέσουν τα πιο funky σχέδια, τότε σίγουρα το παρακάτω σχέδιο θα σας ενθουσιάσει τόσο για την άνοιξη όσο και για το καλοκαίρι!

Εσείς, θα τολμούσατε αυτό το μανικιούρ;

Δείτε ακόμη:

jenny.gr