CELEBRITIES

H Naomi Watts ποζάρει με το vintage φόρεμα της μαμάς από το 1975


The Jennettes

13 Αυγούστου 2021

H Naomi Watts ποζάρει με το vintage φόρεμα της μαμάς από το 1975
H Naomi Watts ποζάρει με το vintage φόρεμα της μαμάς από το 1975

Η Naomi Watts έκανε μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της και μας την έδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Tα τελευταία χρόνια η vintage αισθητική έχει επιστρέψει και δεν είναι λίγες οι stars που επιλέγουν φορέματα από παλαιότερες δεκαετίες και το συμπέρασμα είναι ένα - η κομψότητα δεν θέλει κόπο.

Η 52χρονη ηθοποιός είναι λοιπόν ανάμεσα στις διάσημες που έχουν στην ντουλάπα τους vintage κομμάτια και όπως μας αποδεικνύει με το τελευταίο της post είναι και πολύ stylish. Η ίδια ποζάρει μπροστά από τον καθρέφτη του μπάνιου της φορώντας ένα floral φόρεμα με ένα άνοιγμα στο μπροστινό μέρος και μας δείχνει ότι η sunstainable λογική θα επικρατήσει!

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: " Δεν μπορώ να θυμηθώ αν είναι δώρο. Αυτό είναι ένα vintage φόρεμα Ozzie Clark από το 1975. Ένα διαχρονικό φόρεμα."

Η Watts  έκλεψε την παράσταση με το πανέμορφο φόρεμά της από το δημοφιλές brand, Οzzie Clark που αναδείκνυε τις τέλειες αναλογίες της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Watts (@naomiwatts)

Δείτε ακόμη:

Πηγή φωτογραφίας: Getty Images
jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.