CELEBRITIES

Η Catherine- Zeta Jones αποχαιρετά την κόρη της για το πανεπιστήμιο με ένα γλυκό video από τότε που ήταν παιδί


The Jennettes

27 Αυγούστου 2021

Η Catherine- Zeta Jones αποχαιρετά την κόρη της για το πανεπιστήμιο με ένα γλυκό video από τότε που ήταν παιδί

«Η Carys μαζεύει τα πράγματα της και εγώ κοιτάζω τα παλιά μας videos. Μην της πείτε ότι το δημοσίευσα αυτό», έγραψε η Catherine- Zeta Jones σε σχετική της ανάρτηση στο Instagram.

Η αγαπημένη star πριν λίγες ώρες έκανε μια νοσταλγική αναδρομή στο παρελθόν καθώς η κόρη της, Carys Zeta Douglas ετοιμάζεται να πάει στο πανεπιστήμιο. Η 51χρονη βραβευμένη με Oscar ηθοποιός μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram ένα τρυφερό throwback video από την παιδική και εφηβική ηλικία της κόρης της.

Η Carys φαίνεται να μιλάει στην κάμερα για τα ζώα της Αρκτικής ενώ λέει: «Γεια σας, είμαι η Carys. Μόλις τράβηξα φωτογραφίες μερικών αρκτικών μωρών. Δεν τα τράβηξα όλα γιατί μερικά δεν είναι πολύ χαριτωμένα. Αυτό είναι πολύ, πολύ χαριτωμένο. Είναι μία μικρή τίγρης. Ήταν πολύ, πολύ ωραία».

Στη συνέχεια, η μικρή και χαριτωμένη κόρη της Jones συνέχισε, παρουσιάζοντας facts για μερικά ακόμη ζώα, όπως για την αλεπού και την πολική αρκούδα. Η Jones συνόδευσε την ανάρτηση με τα παρακάτω λόγια: «Η κόρη μου, η Carys ετοιμάζεται για το πανεπιστήμιο. Very cute alert! Ο δρόμος για την υψηλότερη εκπαίδευση ξεκινάει από το πάτωμα του μπάνιου με ελάχιστα δόντια και ένα τεράστιο πάθος για βιβλία. Η Carys μαζεύει τα πράγματα της και εγώ κοιτάζω όλα τα παλιά videos. Μην της πείτε ότι το δημοσίευσα αυτό».

Η ηθοποιός έχει αποκτήσει την Carys και τον 21χρονο Dylan με τον Michael Douglas και όπως φαίνεται, με κάθε ευκαιρία φροντίζει να δείχνει πόσο υπερήφανη νιώθει για τα κατορθώματα των δύο της παιδιών.

Δείτε ακόμη: Τα τατουάζ των celebrities

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.